Horoscop zilnic 13 octombrie 2017. Gemenii intalnesc noi provocari, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 13 octombrie 2017.


BERBEC

Astazi trebuie sa te focusezi pe sanatatea ta mentala. Relaxeaza-ti mintea intr-un mod productiv, ocupa-ti timpul cu diferite activitati ce te fac sa uiti de stresul cotidian . Nu uita importanta unei alimentatii sanatoase si a unui stil de viata activ. 

TAUR

Fii alaturi de cei de langa tine, in special langa familia ta. Joci un rol important in viata lor, mai important decat realizezi tu. Ziua se prezinta putin agitata, insa spre sfarsitul zilei totul revine la normal. Tot spre sfarsitul zilei vei intra in contact cu o persoana ce credeai ca a disparut din viata ta.

GEMENI

Te-ai trezit plina de energie astazi. Te simti pregatita pentru noi provocari si asta se va resimti intr-un mod pozitiv mai apoi. Tot ce nu-ti permitea sa faci anumite lucruri erau doar in mintea ta, le-ai dat drumul si esti mai pregatita ca oricand sa infrunti toate obstacolele ce ti se arata.

RAC

Astazi vei resimti raceala intre tine si partenerul de viata. Cum poti repara asta? Cauta raspunsurile mai adanc, dincolo de ce vezi la suprafata si sa nu-ti fie teama sa-ti arati sentimentele. Accepta ce ti se ofera si ofera si tu la randul tau.

LEU

Te asteapta cateva provocari astazi, dar daca esti atent si ramai pozitiv, ziua se poate incheia in favoarea ta. Incheie ziua cu ganduri pozitive si incurajari venite chiar de la tine. Nu lasa pe nimeni sa-ti schimbe perspectiva pe care o ai.

FECIOARA

Treci printr-o perioada plina de schimbari intense. Esti foarte preocupata de sanatate si frumusete iar asta iti ocupa mult timp. Nu te stresa din lucruri marunte, fii calma si totul va avea o rezolvare. 

BALANTA

Astazi vei intalni o persoana plina de intelegere si-ti va face placere sa comunicati. Incearca sa faci cele mai bune alegeri pentru sanatatea ta emotionala. Incearca sa iti inchei ziua intr-un mod linistit si relaxant.

SCORPION

Cum te-ai simtit in ultima vreme? Raspunde-ti sincer.  Este o perioada benefica pentru niste schimbari, ti-ar prinde bine inca ceva sa faca diferenta in viata ta. Dezvoltarea ta persoanala trebuie sa fie prioritara pentru tine.

SAGETATOR

Astazi ai o zi bine echilibrata si armonioasa, lucrurile se aseaza asa cum iti doresti dupa toata aceasta perioada agitata. Este momentul sa faci o schimbare in viata sentimentala, incheie un anumit capitol ce nu-ti e favorabil sau permite-ti sa incepi ceva nou. 

CAPRICORN

Te asteapta o perioada norocoasa, profita de ea. Nu face excese, dar nici nu te abtine prea mult, invata sa fii in echilibru. Profita de perioada ce ti se arata transforma asta in ceva de durata.

VARSATOR

Astazi este ziua in care trebuie sa arati ce poti. Profita de toate oportunitatile ce ti se arata si nu renunta oricat de dificil ar parea drumul. Perseverenta este cuvantul cheie al zilei.

PESTI

Continua sa protejezi oamenii pe care ii iubesti. Faci o treaba minunata fiind sursa de energie si optimism a celor din jur. Nu renunta la stilul tau caracteristic, ziua se arata una reusita si plina de beneficii.

related posts

Modifică setările cookies