Horoscop zilnic 14 aprilie 2018. Berbecii au parte de o zi excelentă. Vezi ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 14 aprilie 2018.


BERBEC

Petreci o zi relaxantă la iarbă verde, la un grătar cu prietenii și familia. Buna dispoziție este asigurată, iar tu îți vei ridica moralul și îți vei face “provizii” de energie pozitivă pentru toată săptămâna.

TAUR

Dacă ai carnet, trebuie să fii mult mai atentă în trafic astăzi pentru că eșți predispusă la accidente. Cel mai bine ar fi ca astăzi să lași pe altcineva să facă pe șoferul sau să fii doar pieton pentru o zi.

GEMENI

Se încing spiritele în relația de cuplu și totul pornește de la posesivitatea și gelozia ta. Încearcă să te temperezi și să nu mai faci din țânțar armăsar dacă vrei ca relația ta să aibă un viitor.

RAC

Fără să ai vreo vină, ești târâtă într-un scandal dintre niște rude. Fiind prinsă la mijloc, va trebui să fii obiectivă, să nu iei partea nimănui și să încerci să calmezi spiritele, ceea ce nu o să îți placă, dar o să îți iasă.

LEU

Dacă nu ai făcut curățenia de primăvară, cu asta îți vei ocupa ziua de astăzi. În orice caz, sâmbătă nu vei avea timp de relaxare și s-ar putea ca aceste activități casnice să se întindă și pe duminică.

FECIOARĂ

Te trezești cu fața la cearșaf și ai tendința să îți verși nervii pe cei din jur, care nu îți vor accepta acest comportament și te vor taxa imediat. Încearcă să-ți revizuieșți atitudinea înainte de a înrăutăți situația.

BALANȚĂ

Un admirator devine mai insistent decât ți-ai dori și te face să te simți prost. Spune lucrurilor pe nume și nu îl mai lasă să depășească anumite limite. Dacă nu te impui, va deveni o pacoste.

SCORPION

Prima parte a zilei va fi rezervată treburilor casnice și abia spre seară îți vei face planuri cu prietenii. Profiți de vremea bună din această perioada și mergi la o petrecere în aer liber.

SĂGETĂTOR

Îți propui (pentru a nu știu câta oară) să adopți un regim alimentar mult mai sănătos, să fii atentă la cum mănânci și astfel să reușeșți să mai slăbești. De această dată, încearcă să dai dovadă de mai multă voință.

CAPRICORN

Un prieten vine astăzi cu o veste proastă și îți da planurile peste cap. Din păcate, nu va putea să te mai însoțească în excursia pe care o planuisei deja, ceea ce te va supăra foarte tare.

VĂRSĂTOR

Nimeni și nimic nu reușește să te mulțumească astăzi sau să îți intre în gratii. Rezervă-ți câteva ore pentru a te relaxa așa cum îți placeție, astfel încât să îți schimbi starea de spirit.

PEȘTI

Partenerul de cuplu își dorește să duceți relația la un alt nivel dar, din păcate, încă nu te simți pregătită să faci asta. Ai grijă cum îi transmiți acest mesaj, astfel încât să nu vă certați.

related posts

Modifică setările cookies