Horoscop zilnic 14 august 2017. Varsatorii se implica in conflicte, iar Scorpionii primesc o veste importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 14 august 2017:


BERBEC

Incearca sa nu agiti prea mult lucrurile in jurul tau astazi, pentru ca situatiile neplacute se pot intoarce impotriva ta. Trebuie sa acorzi putin mai multa atentie la modul in care iti exprimi parerile daca nu vrei sa fii inteleasa gresit.

 

TAUR

Este o zi ideala pentru a lasa copilul din tine sa iasa la iveala. Incearca sa te bucuri de compania prietenilor si de persoanele dragi din jurul tau, cu atat mai mult cu cat nimic nu pare sa iti dea batai de cap in aceasta perioada.

 

GEMENI

Esti implicata in tot felul de proiecte care nu iti fac o deosebita placere si prin urmare nu esti dispusa sa te dedici suta la suta. Incearca, insa, pe cat posibil, sa nu iti neglijezi responsabilitatile de baza, mai ales ca mai sunt si alte persoane care depind de tine.

 

RAC

Exista zile in care este indicat sa fii putin egoista. Astazi inveti sa iti ceri drepturile in mod direct, cel mai probabil la locul de munca. Ai grija insa sa nu se porneasca un real conflict intre colegi.

 

LEU

Reactia cuiva apropiat te impringe sa intri intr-o discutie contradictorie. Chiar daca tinzi sa devii agresiva in exprimare, nu uita ca asta iti poate face interlocutorul sa fie mai atent la tine decat la ceea ce ai de spus. Nu este deloc o zi buna pentru conflicte.

 

FECIOARA

Este o zi ideala pentru a iti urmari visele. Chiar daca esti una dintre nativele "cu picioarele pe pamant", din cand in cand iti va face bine sa te desprinzi de realitate si sa incerci lucruri noi, chiar daca teama de esec te poate coplesi uneori.

 

BALANTA

Ai o zi mai activa decat de obicei si, in mod surprinzator, iti face o deosebita placere. Chiar daca spre finalul zilei vei simti nevoia de odihna suplimentara, reusitele pe care le vei avea astazi te vor face sa realizezi ca putina agitatie nu iti face chiar atat de mult rau.

 

SCORPION

Ai o zi aproape perfecta. Esti extrem de comunicativa si asta iti aduce multe persoane in jurul tau. Mai mult decat atat, la locul de munca sau intr-un grup de oameni din care faci parte, ti se ofera noi responsabilitati la pachet cu beneficiile corespunzatoare, iar asta nu poate fi decat o veste buna.

 

SAGETATOR

Emotiile si fanteziile tale sunt strans legate intre ele astazi. Lasa-ti sentimentele sa te conduca pentru ca pari sa fii pe drumul cel bun in relatia cu partenerul sau cu un posibil partener. Este o perioada ideala pentru a te indragosti sau pentru a face pasul urmator in relatia in care esti deja implicata.

 

CAPRICORN

Toate semnele indica faptul ca astazi ai o dispozitie iesit din comun de buna, in ciuda faptului ca nu au avut loc schimbari majore in viata ta. Cel mai probabil esti mult mai bine odihnita decat ai fost in ultima perioada, iar asta se observa inca de la primele ore ale zilei.

 

VARSATOR

Ai alimentat cateva discutii problematice intr-un grup de prieteni din care faci parte sau in echipa de lucru de la job. Tocmai de aceea, astazi este posibil ca anumite persoane sa isi exprime nemultumirea, ba chiar sa devina complet impotriva ta in anumite subiecte.

 

PESTI

Ai o zi cat se poate de ametitoare, chiar daca simti ca in sfarsit reusesti sa recuperezi ceva din timpul pe care l-ai pierdut zilele trecute. Desi este obositoare, aceasta zi iti ofera la finalul ei satisfactia ca ai recuperat multe dintre lucrurile pe care le-ai tot amanat pana acum.

related posts

Modifică setările cookies