Horoscop zilnic 14 decembrie 2016. Scorpionii sunt coplesiti de emotii,  Racii poarta o discutie importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 decembrie 2016.


BERBEC

Fii atenta la tot ceea ce se intampla in jurul tau, pentru a fi sigura ca nu faci acuzatii false la adresa cuiva. Ai tot felul de nemultumiri si ar fi bine sa fii sigura pe tine inainte de a lua masuri.

TAUR

Este nevoie sa te detasezi de problemele personale pe care le ai, pentru ca se ivesc tot felul de obligatii la serviciu sau la scoala, care nu suporta amanare.

GEMENI

O sa iti dai seama ca unele probleme pe care credeai ca le ai nu sunt atata de tragice si ca exista o multime de lucruri de care sa te bucuri sau persoane care sa te inveseleasca.

RAC

Scapi de o povara pe care simti ca o duci deja de cateva zile, in urma unei discutii edificatoare pe care o ai cu partenerul de viata.

LEU

Ai senzatia ca oamenii sunt prea duri cu tine, insa in realitate nimeni iti vrea raul. Trebuie doar sa te privesti si prin ochii celorlalti si vei vedea ca si tu poti face mici greseli si ca exista critici constructive.

FECIOARA

Este pusa in situatii destul de riscante astazi si te poti trezi in postura de a lua apararea cuiva despre care crezi ca este nedreptatit. Ai grija sa nu intri si tu in conflictele altora.

BALANTA

Esti destul de visatoare astazi si nu prea ai chef sa revii la realitate. Se intampla si sa simti ca toti cei din jurul tau sunt extrem de pesimisti, un motiv in plus sa ramai in starea ta euforica macar pentru o zi.

SCORPION

Esti un carusel de emotii astazi si nu e rau deloc sa lasi frau liber imaginatiei si sa te bucuri de micile lucruri care iti pot transforma ziua intr-una buna.

SAGETATOR

Este o zi ideala pentru rasfat, in ceea ce te priveste. Poarta rochia cea mai noua si foloseste cele mai luxoase cosmetice pe care le ai.

CAPRICORN

Ai simtit ca ultimele cateva zile te=au obosit foarte tare si te-au incarcat peste masura, asa ca acesta zi pare mai usoara, chiar daca in realitate nu stai deloc locului si ai foarte multe sarcini de indeplinit.

VARSATOR

Se pot intampla o multime de lucruri surprinzatoare in viata ta, astazi, in special in ceea ce priveste relatiile cu prietenii sau colegii de serviciu.

PESTI

Ai chef sa comanzi mancarea, sa imbraci hainele deja calcate si in general sa nu t e deranjezi pentru nimic. In plus, daca ai putea sa eviti cateva persoane care te deranjeaza zilnic, ar fi perfect.

related posts

Modifică setările cookies