Horoscop zilnic 14 februarie 2017. Gemenii intra in conflicte, iar Balantele afla ca au de facut alegeri importante 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 februarie 2017.


BERBEC

Ceva din atmosfera te face sa te simit singura si fara sprijin, iar asta iti taie tot cheful de iesi din casa si de a-ti duce la capat responsabilitatile. 

TAUR

Simti ca astrele s-au aliniat pentru tine si intreaga zi este atat de bine construita incat totul merge ca pe roate. Ai o zi foarte buna.

GEMENI

Ai o stare usor irascibila si poti intra rapid si usor in discutii care nu iti vor aduce prea multe beneficii. Incearca sa te tii departe de conflicte.

RAC

Se intampla ceva care iti da planurile peste cap complet si care iti schimba si starea de spirit. Din pacate, nu intr-o stare mai buna, asa ca vestile nu sunt dintre cele mai placute.

LEU

Te intalnesti cu o persoana draga sau participi la o cina in familie. In orice caz, are loc un fel de reuniune care te bucura si te incarca de energie pozitiva.

FECIOARA

Este o zi plina de oportunitati pentru tine, in special la locul de munca sau la scoala. Te implici in tot felul de lucruri noi, care iti aduc satisfactie.

BALANTA

Primesti o veste care te ia prin surprindere si te face sa iei decizii rapide, chiar daca nu este tocmai genul tau de a actiona. Intreaga situatie te nemultumeste.

SCORPION

Esti pusa intr-o situatie in care trebuie sa dai dovada de curaj si de prezenta de spirit, pentru a putea incheia ziua cu bine.

SAGETATOR

Nu iti sta in fire sa tragi de timp, insa oboseala acumulata te impinge astazi s afaci tocmai asta. Iti lipseste energia si nu ai deloc stare necesara pentru a-ti duce la capat planurile necesare. 

CAPRICORN

Trebuie sa inveti sa pui intrebari si sa initiezi discutii, atunci cand ai nemulturi, iar astazi ti se dovedeste asta inca o data.  

VARSATOR

S-au tot intamplat lucruri care te-au scos din rutina, in ultima vreme, asa ca astazi nu se va intampla vreo exceptie. Vrei sau nu, este inca o zi destul de incarcata.

PESTI

Esti bombardata cu tot felul de informatii noi si cu tot felul de lucruri care iti fac mintea sa fuga de la un subiect la altul. Nu iti displace situatia, dar te va obosi peste masura.

related posts

Modifică setările cookies