Horoscop zilnic 14 februarie 2018. Taurii poarta o discutie importanta, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 februarie 2018.


BERBEC

Poti primi un cadou sau o atentie foarte simpatica, din partea unei persoane de la care nu te-ai fi asteptat la asta. Este clar ca cineva incearca sa iti intre in gratii, dar si ca se afla pe drumul cel bun.

TAUR

Ai tot amanat o discutie importanta pe care simteai ca trebuie sa o porti cu cineva drag, iar astazi asta nu mai suporta amanare. Te implici cat de mult se poate in subiect si tii neaparat sa te faci ascultata.

GEMENI

Astepti cu nerabdare momentele in care poti petrece ceva timp doar in compania partenerului de viata. Ai o stare plina de romantism, iar asta nu se putea intampla intr-o zi mai buna ca aceasta. 

RAC

Au loc tot felul de intamplari, la locul de munca, insa situatia neplacuta pentru unii colegi devina avantajoasa pentru tine. Desi nu credeai, te vei bucura de cateva schimbari in ceea ce priveste componenta echipa in care lucrezi.

LEU

Detii cateva informatii confidentiale, despre o prietena sau colega care a avut incredere in tine. Astazi esti pusa in situatia in care ti se testeaza loialitatea, iar tu trebuie sa alegi o tabara, intre doua persoane pe care le placi la fel de mult.

FECIOARA

Astazi respingi din start orice fel de invitatie sau responsabilitate, care te-ar putea face sa intarzii acasa. Vrei cu orice pret sa iti petreci seara doar in compania iubitului sau macar a unor persoane cu adevarat apropiate.

BALANTA

Nu treci printr-o perioada foarte buna din punct de vedere financiar, mai ales ca s-au strans o multime de cheltuieli pe care esti nevoita sa le faci si care te vor dezechilibra, pentru o perioada.

SCORPION

Scorpionii care sunt deja implicati intr-o relatie au sanse sa treaca la urmatorul nivel, alaturi de partenerii lor, iar cei care sunt singuri pot cunoaste astazi o persoana mai mult decat potrivita pentru a forma un cuplu. Poate fi o zi extrem de productiva din punct de vedere amoros.

SAGETATOR

Ai parte de cateva neintelegeri la locul de munca, insa nu suficient de puternice cat sa iti strice ziua complet. Spre seara te bucuri de o iesire in oras, cu prietenii sau cu partenerul de viata.

CAPRICORN

Este o zi perfecta pentru a face investitii si planuri financiare. Te simti inspirata si curajoasa, gata sa incepi lucrurile pe care le-ai tot amanat, multa vreme, din cauza unor temeri puternice.

VARSATOR 

Te implici intr-un proiect de suflet, care nu iti este strain si la care incep sa muncesti asiduu, chiar de astazi. Nu conteaza ca cei din jurul tau sunt intr-o stare de sarbatoare, tu esti hotarata sa iti duci planurile la capat.

PESTI

Este o zi favorabila socializarii. Esti 100% implicata in relatiile cu fiecare persoana care apare in calea ta, astazi si dedici intreaga zi celor la care tii, celor pe care ii apreciezi sau pur si simplu celor care au nevoie de prezenta ta.

related posts

Modifică setările cookies