Horoscop zilnic 14 ianuarie 2016. Gemenii au nevoie de o idee salvatoare, iar Scorpionii isi doresc o schimbare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 ianuarie 2016. 


BERBEC

Astrele sunt de partea ta astazi si ar fi indicat sa profiti de acest lucru. Ai putea incerca sa pui in practica una dintre ideile tale sau sa iei initiativa intr-un proiect de la munca. 

TAUR

A venit momentul sa pui piciorul in prag si sa iei o decizie cu privire la relatia in care esti implicata. Partenerul de viata te desconsidera din ce in ce mai mult, iar asta te deranjeaza foarte tare. 

GEMENI

Ai nevoie de o idee salvatoare pentru un proiect de la job, dar se pare ca nu esti in dispozitia necesara pentru a reusi ceva in acest sens. 

RAC

Te confrunti cu o problema financiara destul de grava si esti nevoita sa apelezi la ajutorul unei prietene pentru a te imprumuta cu niste bani pana treci de aceasta perioada. 

LEU

Primesti o veste importanta cu privire la viitorul profesional. Fie ca este vorba despre o avansare sau despre o marire de salariu, a venit momentul sa te bucuri de rezultatele muncii tale.

FECIOARA

Incerci sa eviti o discutie contradictorie cu unul dintre colegii de la munca, dar se pare ca nu ai nicio sansa in acest sens, tinand cont ca acesta nu este dispus sa faca niciun compromis. 

BALANTA

Te trezesti cu foarte multa energie si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus, inclusiv sa rezolvi o problema care pana acum ti se parea fara solutie.  

SCORPION

Iti doresti o schimbare pe plan profesional. Te-ai saturat de atmosfera tensionata de la actualul loc de munca si te decizi ca ar fi momentul sa incepi sa cauti altceva. 

SAGETATOR

E ziua in care nimic nu pare sa mearga asa cum ti-ai dori. La job intampini probleme de comunicare cu colegii, iar pe plan personal nu ai nicio satisfactie. 

CAPRICORN

Ai chef de o zi diferita, in care sa te si distrezi dupa ce termini la locul de munca. Seara iesi in club alaturi de cativa prieteni si petreci asa cum nu ai mai facut-o de ceva vreme. 

VARSATOR

Astazi esti pusa intr-o situatie in care trebuie sa dai dovada de foarte multa diplomatie si in care ti se testeaza si spiritul de observatie. Reusesti sa treci cu bine peste aceasta provocare si asta iti aduce satisfactie. 

PESTI

Nu ai chef de munca, dar se pare ca astrele nu sunt de partea ta. Primesti o sarcina importanta la job, care iti da toate planurile peste cap si esti nevoita sa-ti rearanjezi intreg programul. 

related posts

Modifică setările cookies