Horoscop zilnic 14 iunie 2017. Scorpionii sunt pusi pe petreceri, iar Taurii intalnesc o persoana speciala


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 iunie 2017.

Tag-uri: #horoscop #zodiac

BERBEC

Toate activitatile pe care le desfasori astazi au un sens pentru tine. Vei fi implicata in parteneriate unde vei gasi persoane interesante, cu care vei stabili relatii de natura personala pe termen lung. Daca esti in cautarea unui partener de viata, implica-te in conversatii si lasa-te purtata de val. Vei avea parte de suprize foarte frumoase.

 

TAUR

Astazi este o zi foarte intensa pentru tine. Vei intalni persoana care sa te completeze. Totul se va peterece acolo unde nici nu te astepti. Poate ca l-a inceput va fi un pic mai greu pana va acomodati unul cu celalalt, dar dupa cateva intalniri vei simti ca este jumatatea de care ai nevoie.

 

GEMENI

Romantismul pentru tine este o lectie de umor. Esti concentrata mai mult pe felul cum arata fizic persoana din fata ta si pe felul cum te face sa zambesti. In afara de aceste aspecte, trebuie sa stii ca va trebuie foarte mult timp pana o sa va descoperiti unul pe celalalt.

 

RAC

Dupa o perioada in care ai avut foarte mari probleme de comunicare cu partenerul de viata, astazi vei gasi ocazia sa rezolvi aceste probleme. Luati-va ceva timp liber si incercati sa iesiti undeva in natura.

 

LEU

Vei avea parte de foarte mult umor astazi. Daca vrei sa impresionezi pe cineva, incerca sa nu o faci cu orice pret. Trebuie sa lasi naturaletea din tine sa-si puna amprenta. In acest fel nu  vei parea ca esti stresata sau incordata. 

 

FECIOARA

Planetele se vor alinia astazi pentru tine si se vor concentra foarte mult pe partea romantica. Esti mereu pusa pe glume, dar ai grija sa nu intinzi prea mult coarda, uneori glumele tale pot fi foarte deranjante. 

 

BALANTA

Treci printr-o perioada agitata si nu ai stare sa stai intr-un loc. Tot ce trebuie sa faci este sa te imbraci frumos si sa iesi intr-un club ca sa te distrezi. Vei gasi o persoana pe aceiasi lungime de unda cu tine si impreuna cu el vei avea conversatii foarte interesante.

 

SCORPION

Petrecerea la care vei fi invitata iti va prinde foarte bine din punct de vedere social. Acolo vei cunoaste persoane noi care te vor ajuta din punct de vedere profesional. Cu siguranta iti vei dori sa repeti aceasta experienta dupa ce se va termina.

 

SAGETATOR

Astazi vei avea parte la serviciu de o supriza foarte draguta. Vei primi flori sau o invitate in oras care te vor surpinde intr-un mod foarte placut.   


CAPRICORN

Daca pana in prezent ti-a fost greu sa intri in conversatii cu persoane straine, astazi este momentul sa treci peste acest blocaj. Persoana pe care o vei intalni te va ajuta din acest punct de vedere.

 

VARSATOR

Simti ca toate lucuruile nu merg foarte bine pentru tine astazi. Trebuie sa nu-ti pierzi speranta pentru ca ceva bun ti se va inampla. Poate ca vei primi de la serviciu o noua functie sau poate ca vei intalni persoana potrivita pentru tine. Trebuie doar sa ai rabdare si lucrurile bune se vor intampla.

 

PESTI

Astrele indica ca viata ta va inflori din punct de vedere spiritual. Poate ca te vei inscrie la cursuri de yoga sau de meditatii care te vor ajuta sa-ti gasesti echilibrul in viata. Momentan incearca sa iesi din rutina zilnica si cauta sa faci lucruri noi.

related posts

Modifică setările cookies