Horoscop zilnic 14 martie 2016. Fecioarele au o situatie sentimentala complicata, iar Capricornii sunt egoisti


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 martie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Ai parte de o zi extrem de solicitanta, in care trebuie sa fii concentrata suta la suta. Nu iti permiti niciun pas gresit si tii foarte mult sa nu iti patezi reputatia. Cu mult calm, vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.

TAUR

Iti este din ce in ce mai greu sa rezisti ispitelor din planul sentimental. Desi nu doresti sa iti complici existenta, atractia pe care o simti fata de cel care te curteaza este incontestabila.

GEMENI

Astazi iti testezi farmecele si esti incantata sa descoperi cat de bine te descurci in arta seductiei. Ai grija la “victimele” pe care le selectezi pentru aceasta activitate, pentru ca s-ar putea sa complici un pic situatia.

RAC

Incerci sa iti demonstrezi tie insati ca poti face fata oricarei situatii fara ajutor, pe cont propriu. Insa nu intotdeauna lucrurile ies asa cum vrei tu. Incearca sa nu mai fii atat de orgolioasa cand nu este cazul si accepta ajutorul atunci cand ti se ofera.

LEU

Esti incantata de felul in care evolueaza lucrurile la birou, iar asta te face sa lucrezi cu si mai multa dedicatie. Iti sunt apreciate eforturile, iar colegii iti recunosc, in sfarsit, meritele.

FECIOARA

Situatia ta sentimentala se complica pe zi ce trece, iar tu trebuie sa iei cat mai repede o decizie. Incearca sa nu mai alergi dupa doi iepuri in acelasi timp si sa iti urmaresti propriul interes.

BALANTA

Esti nemultumita de felul in care partenerul se poarta cu tine in ultima perioada si incerci sa gasesti o explicatie pentru schimbarea lui brusca de atitudine. Te pregatesti pentru o confruntare serioasa.

SCORPION

Esti foarte nehotarata astazi si pierzi foarte mult timp analizand orice situatie mai mult decat este cazul. Nu strica sa fii prudenta, dar nici nu are rost sa insisti pe niste aspecte neimportante.

SAGETATOR

Te simti atrasa de o persoana care nu este disponibila din punct de vedere sentimental in aceasta perioada. Desi simti ca si el te-ar placea, te temi sa iti dezvalui adevaratele sentimente, pentru a nu complica si mai tare situatia.

CAPRICORN

Este o zi in care vrei sa te pui pe tine pe primul plan. Te-ai hotarat sa fii un pic egoista si sa faci lucrurile dupa bunul plac si dupa propriul interes.

VARSATOR

Ai o discutie  aprinsa cu cineva de la locul de munca, iar lucrul acesta iti strica mare parte di zi. Desi incerci sa te concentrezi pe alte lucruri, gandul iti revine constant la acea discutie.

PESTI

Te vezi nevoita sa iti schimbi mare parte din planurile pe care le aveai pentru ziua de astazi, dupa ce primesti o veste total neasteptata. Te gandesti cum sa rezolvi “din mers” lucrurile care au ramas in asteptare.

related posts

Modifică setările cookies