Horoscop zilnic 14 martie 2018. Gemenii au parte de o zi excelenta. Vezi ce se intampla cu Pestii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 martie 2018.


BERBEC  

Fii cu bagare de seama pentru ca cineva iti vrea raul si acea persoana este lipsita de scrupule, este pregatita sa mearga pana in panzele albe pentru a-si atinge scopurile. Va trebui sa dai dovada de foarte mare tarie de caracter.

TAUR

Problemele de cuplu iti ocupa tot timpul, ceea ce nu este bine, tinand cont de faptul ca nu este weekend, astfel incat sa nu trebuiasca sa te ocupi si de alte task-uri. Incearca sa te concentrezi intai pe tot ce tine de job si dupa ora 18:00 sa te ocupi si de partener.

GEMENI 

Gemenii sunt poate cei mai fericiti astazi din toate semnele zodiacului si au parte de o zi foarte buna, atat la serviciu, cat si in plan personal. La job te poti bucura de o promovare, iar in plan personal este totul lapte si miere.

RAC 

Lectia pe care o vei invata astazi va fi sa traiesti clipa, sa nu te mai preocupe atat de mult trecutul sau ceea ce se va intampla in viitor. De fapt, asta este principala problema a racilor, sunt mereu prinsi in trecut si nu stiu sa se bucure de prezent.

LEU  

Nu ai parte de o zi foarte usoara. Din pacate, intampini tot felul de obstacole si nu reusesti sa iti duci planurile la bun sfarsit. Secretul este sa nu te dai batuta si sa lupti pentru ideile tale. In cele din urma vei razbi.

FECIOARA

Ai parte de un noroc chior astazi si doar asa reusesti sa duci la bun sfarsit ceea ce ieri ti se parea aproape imposibil. Profita de faptul ca astrele iti surad si nu rata oportunitatile de astazi pentru ca nu te vei mai intalni cu ele prea curand.

BALANTA

Viata personala primeaza astazi si esti dispusa sa ii acorzi partenerului tot timpul tau. Cel mai bine ar fi sa iti iei o zi libera si sa te bucuri 24 de ore din 24 de persoana iubita, nu doar dupa ce scapati amandoi de job.

SCORPION

Astazi va trebui sa fii foarte atenta la mesajul pe care il transmiti pentru ca poti sa fii inteleasa gresita cu foarte mare usurinta. Cu alte cuvinte, va trebui sa gandesti de 10 ori inainte de a-ti verbaliza ideile.

SAGETATOR

Nu reusesti sa iti vezi capul de cate lucruri ai de facut astazi si, din pacate, iti lipseste sporul cu desavarsire. Nu va avea cine sa munceasca in locul tau asa ca, va trebui sa faci in asa fel incat sa duci totul la bun sfarsit pana la finalul zilei.

CAPRICORN 

Astazi vei avea de facut o alegere grea. Va trebui sa iti calci pe orgoliu pentru a duce la bun sfarsit un plan la care tii foarte mult si pentru care ai muncit din greu. Vei ajunge la concluzia ca merita sa mai faci inca un sacrificiu pentru a-ti vedea visul implinit.

VARSATOR

Obstacolele pe care le intalnesti astazi reusesc sa te doboare si sa abandonezi proiectul la care ai muncit in ultima vreme. Incearca sa nu iei decizii radicale. Poti sa faci o pauza si sa incerci sa revii cu forte proaspete si cu mai multa energie pozitiva.

PESTI 

Lectia pe care o vei invata astazi va fi sa nu mai alergi dupa doi iepuri in acelasi timp pentru ca nu vei ramane cu niciunul. Va trebui sa te hotarasti ce este mai important pentru tine: sa bifezi inca o aventura sau sa ai alaturi o persoana pe care te poti baza pe termen lung.

related posts

Modifică setările cookies