Horoscop zilnic 14 octombrie 2015. Leii au dorinte nerealiste, iar Facioarele nu sunt apreciate la adevarata valoare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 14 octombrie 2015.

Tag-uri:

Berbec

Imaginatia ta este extrem de bogata azi si de aceea nu esti o persoana pe care ceilalti se pot baza. Daca activitatea ta implica creativitatea, azi poate fi o zi importanta pentru tine pentru ca vei demonstra ca poti face si alte lucruri.

Taur

Nu vrei ca ceilalti sa te perturbe azi si nu esti predispusa sa dai curs glumelor de orice fel sau chiar incerci sa te autoizolezi. Nu iti pierde energia in a te apara intr-o problema care nu are sens si nici nu iti va crea pe viitor probleme.

Gemeni

Chiar daca azi pari cumva in lumea ta, esti foarte atenta la tot ce se petrece in jurul tau. Nu te simti extrem de motivata sa faci diverse lucruri, dar e bine sa te gandesti ca ai totusi niste obligatii. Nu incerca sa faci promisiuni de care nu vei putea sa te tii.

Rac

Azi vei putea sa iti rezolvi anumite probleme mai dificile si multe dintre ele cu ajutorul intuitiei tale fenomenale. Insa, din nefericire, este foarte usor ca intr-o maniera mai putin eleganta sa ranesti o prietena. Chiar daca o vei face neintentionat, nu te vei simti prea bine facand asta.

Leu

Dorintele tale nu pot fi realiste, atata timp cat nu incerci sa scapi de anumite confuzii pe care le tot faci. Clarifica problema inainte de toate si apoi incearca sa pui planul in aplicare. Acorda ceva mai multa atentie documentelor si banilor, pentru risti sa le pierzi.

Fecioara

Azi vei fi deranjata de faptul ca nu esti apreciata la adevarata ta valoare si asta iti va spori frustrarea. Vei urma sa spui lucruri pe care le vei regreta mai tarziu asa ca mai bine incearca sa te abtii.

Balanta

Schimbarile de stari emotionale nu iti fac bine deloc. Incearca sa nu insisti prea mult sa afli lucruri care nu te privesc si care iti pot rani sentimentele. La locul de munca nu incerca sa renunti la individualitatea ta doar de dragul de a face parte din “echipa”.

Scorpion

Cauti un pic de distractie si vei avea parte de ea pentru ca o iesire in aceasta seara iti reincarca bateriile. La locul de munca incearca sa iti indeplinesti datoriile chiar daca nu ai chef de asta azi.

Sagetator

Chiar daca te stapanesti cu greu nu vei putea ocoli o cearta, o discutie mai aprinsa. Este o pornire agresiva in tine pe care nu ti-o vei putea reprima si nici masca. Ar fi bine totusi sa nu acuzi in stanga si in dreapta pentru ca risti sa ranesti persoane care nu au nicio vina

Capricorn

Esti mai stresata decat de obicei si vei avea de luptat in primul rand cu tine pentru a rezolva unele probleme de azi. Trebuie sa dai dovada de multa incredere in sine si in propriile forte pentru a putea trece cu bine peste aceasta zi.

Varsator

Ar trebui sa fii ceva mai atenta la finantele tale in urmatoarele zile si sa incerci sa nu faci cheltuieli inutile. Va trebui sa iti pui in functiune determinarea si autodisciplina care te caracterizeaza ca sa faci fata cu brio unor cheltuieli nenecesare.

Pesti

E posibil ca azi sa fii inteleasa gresit si sa sa-ti fie interpretate cuvintele. In acest caz ar trebui sa acorzi atentie mare comunicarii. Conflictele pot aparea de niciunde.
 

related posts

Modifică setările cookies