Horoscop zilnic 15 aprilie 2014. Taurii sunt mai puternici ca oricand, iar Racii sunt oamenii de baza in diverse proiecte


Horoscop zilnic 15 aprilie 2014. Leii sunt norocosi, in timp ce Fecioarele sunt puse in situatia de a renunta la diplomatie. Vedeta zilei: Emma Watson. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 14-19 APRILIE 2014.

BERBEC

Este o zi agitata pe toate planurile si incerci sa faci tot posibilul sa faci fata tuturor provocarilor care pot aparea. Din fericire, cei cu care intri astazi in contact sunt usor de influentat, astfel incat nimeni si nimic nu-ti va sta in cale sa obtii ce iti propui.

TAUR

Renunti complet la emotiile care te-au cuprins in ultima vreme, iar astazi nimic nu te poate influenta atat de tare, incat sa te consumi sau sa suferi pentru cineva. Iei lucrurile ca atare si le judeci la rece, desi nu-ti sta in caracter sa faci astfel.

GEMENI

Nevoia de comunicare, curiozitatea si dorinta de a te implica in diverse activitati si cazuri de orice natura iti deschid noi oportunitati de a cunoaste noi personalitati, care intr-un fel sau altul vor avea o influenta asupra ta in viitorul apropiat.

RAC

Esti omul de baza pentru multe proiecte care se anunta a fi lansate in curand, iar increderea pe care o au superiorii tai in tine te plaseaza in mijlocul celor mai interesante planuri de viitor. Profita de aceste sanse, caci nu multe persoane au parte de ele.

LEU

Norocul iti surade si noi oportunitati iti deschid calea catre succes. Cu multa munca si determinare, vei reusi sa schimbi multe la locul de munca, iar colegii tai vor aprecia in mod deosebit acest aspect.

FECIOARA

Nu mai trata cu diplomatie si eleganta persoanele si situatiile care nu merita atat de mult efort din partea ta. Cateodata adevarul doare, insa trebuie spus, iar tu ar trebui sa renunti la politetea care te caracterizeaza si sa spui lucrurilor pe nume, chiar daca deranjezi din acest motiv.

BALANTA

Ai parte de o schimbare in viata ta si decizi sa dedici mai mult timp unui domeniu care te-a atras intotdeauna, dar pe care l-ai abandonat din diverse motive. Astfel, de astazi iti vei aloca economiile acestui nou, dar vechi in acelasi timp, hobby.

SCORPION

Fii atenta la ceea ce spui astazi si mai ales la felul in care transmiti anumite lucruri celor din jur. Cu cat faci mai multe promisiuni, cat atat iti va fi mai greu sa le si tii, avand in vedere ca ai multe de facut in aceasta perioada.

SAGETATOR

Risti sa-ti dezamagesti prietenii, partenerii de afaceri si chiar si rudele, daca nu iti tii promisiunile facute. De asemenea, incearca astazi sa-i sustii mai mult pe cei ce au nevoie si sa te gandesti mai putin la tine. 

CAPRICORN

Iti faci multe griji in ceea ce priveste o persoana apropiata tie, dar cel mai bine ar fi sa-l sustii si sa-l ajuti din toate punctele de vedere, in loc sa-i plangi de mila. In acelasi timp, ai grija de sanatatea ta si nu mai amana sa rezolvi eventualele probleme care apar.

VARSATOR

Ai ocazia sa-ti pui in valoare cel mai mare talent si felicitarile nu vor intarzia sa apara. De asemenea, intalnirea cu anumite persoane ar putea sa-ti deschida drumul catre oportunitati de-a dreptul interesante, care sa te scoata din anonimat.

PESTI

Interpretezi orice sugestie drept o ofensa, iar astfel nu faci decat sa creezi o atmosfera neplacuta la locul de munca si in acelasi timp sa starnesti discutii in contradictoriu intre colegii tai.

related posts

Modifică setările cookies