Horoscop zilnic 15 aprilie 2017. Racii se bucura de persoane dragi, iar Fecioarele primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 aprilie 2017.


BERBEC

Petreci mai mult timp impreuna cu familia si prietenii, lucru ce iti poate aduce o relaxare in plus, mai ales ca ai avut o perioada destul de incarcata. Lasa-i pe ceilalti sa te vada asa cum esti si uita de treburile zilnice. Astazi esti doar tu si ei.

TAUR

Nu esti intr-o stare tocmai buna si ai vrea sa ai mai mult timp pentru tine si lucrurile care iti plac. Astazi ai putea sa te axezi pe asta si sa uiti pentru o clipa ce persoana ocupata esti. Incearca ceva nou, asculta-i pe ceilalti, leneveste mai mult. Iti va prinde bine orice altfel de activitate.

GEMENI

Esti foarte sociabila astazi.Indiferent de persoanele pe care le intalnesti sau lucrurile care iti ocupa timpul, ai o stare pozitiva si nimic nu ti-o poate alunga.

RAC

Ai langa tine familia in perioada asta, ceea ce iti aduce numai bucurie si implinire. Petrece mai mult timp cu persoanele pentru care insemni ceva, fa-le o surpriza, ia cina alaturi de ele. Este momentul ca relatia voastra sa infloreasca.

LEU

Nu esti in cea mai buna forma astazi, dar nu lasa ca starea asta sa te manance pe interior. Acorda-ti timpul necesar pentru a rezolva treburile de peste zi, dar nu uita sa te mai si relaxezi. Uneori ai nevoie si de pauze.

FECIOARA

Problemele care iti dadeau dureri de cap au disparut, deci ar trebui sa te ocupi mai mult de propria persoana. Bucura-te de ziua asta doar pentru tine si fa lucrurile pe care mereu ti le-ai dorit. 

BALANTA

Esti prezenta placuta in viata celorlalti, iar lucrul acesta aduce doar bucurie. Indiferent ca este vorba despre familie, prieteni sau doar apropiati, stai alaturi de persoane care te vor aproape. Lucrul acesta te va incarca de energie.

SCORPION

Pui accent pe spiritualitate astazi. Preferi sa-ti petreci timpul alaturi de persoanele dragi si sa le faci mici surprize care sa le inveseleasca ziua. Pana si partenerul este incantat de atitudinea pe care o ai astazi.

SAGETATOR

Chiar daca nu acorzi interes decat propriilor tale dorinte, astazi aceasta atitudine ar trebui sa se schimbe. Fii mai ingaduitoare cu cei din jurul tau si nu te aprinde chiar de la orice. 

CAPRICORN

Esti pusa pe treaba si iti place sa-ti petreci timpul la locul de munca, dar putin timp liber alaturi de persoana pe care o iubesti, nu ti-ar strica. Ai ignorat-o in ultima perioada, deci ai putea sa profiti.

VARSATOR

Vrei sa-ti faci ordine in ganduri, iar lucrul acesta il poti face doar cu ajutorul celor din jur. Este o perioada potrivita pentru a sta mai mult cu ceilalti si a apela la sfaturile lor.

PESTI

Partenerul are nevoie de tine. Nu incerca sa iti aglomerezi programul cu activitati inutile, mai bine profita de aceasta perioada pentru a pune accent pe viata de cuplu. 

related posts

Modifică setările cookies