Horoscop zilnic 15 aprilie 2018. Capricornii se îndrăgostesc. Vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 15 aprilie 2018.


BERBEC

Amână sarcinile care te-ar putea solicita fizic prea mult pentru că nu ai energia necesară să le duci la bun sfârșit. Profită de acest weekend pentru a te relaxa și a-ți reîncărca bateriile.

TAUR

Ești hipersensibilă astăzi și iei personal orice remarcă. Cu alte cuvinte, ai tendința să faci din țânțar armăsar. Temperează-te, nu mai exagera pentru că vei ajunge să te cerți cu cei apropiați.

GEMENI

Nu lăsa lucrurile neterminate în ideea că este și mâine o zi pentru că în acest stadiu vor rămâne. Dacă nu ai astăzi timp pentru a duce la bun sfârșit o treaba, nici pe viitor nu vei avea.

RAC

Primești un telefon de la o rudă care îți dă o veste proastă și care îți va da toate planurile peste cap. Din păcate, nu ai cum să schimbi această situație, așa că nu are rost să rămâi supărată.

LEU

Nu îți place să ții supărarea prea mult timp și ai tendința să faci tu primul pas, chiar dacă persoana cu care te-ai certat a fost cea care a greșit față de tine. Încearcă să te abții de această dată pentru că, în caz contrar, nu își va învăța niciodată lecția.

FECIOARĂ

Lasă încăpățânarea măcar astăzi, când va trebui să găsești soluții pentru niște probleme, chiar dacă asta va presupune să îți calci puțin și pe orgoliu. Este mult mai important să reușești să ieși dintr-un impas.

BALANȚĂ

Cel de care te-ai îndrăgostit are tendința de a se juca cu sentimentele tale. Încearcă să pui piciorul în prag pentru a evita că acest comportament al lui să se repete. Fii fermă și spune-ți punctul de vedere.

SCORPION

Dormi până mai târziu, pentru a-ți încărca bateriile, și îți petreci apoi toată ziua pe drumuri, făcând tot felul de activități plăcute. Cu alte cuvinte, vei petrece o zi pe gustul tău.

SĂGETĂTOR

Îți vei petrece ziua consolând un prieten apropiat, încercând să îi ridici moralul. Nu vei avea o misiune ușoară, dar în cele din urmă vei reuși să îi readuci zâmbetul pe buze.

CAPRICORN

Reușești să câștigi inima persoanei de care te-ai îndrăgostit și ești în al nouălea cer! Uitasei cum este să simți fluturi în stomac, așa că te bucuri din plin de aceste momente.

VĂRSĂTOR

Dacă cineva te supără astăzi, nu ține în tine, spune lucrurilor pe nume. În caz contrar, nu vei uita cele întâmplate astăzi și pe măsură ce va trece timpul, te vor afecta și mai tare.

PEȘTI

Îți revine misiunea de a aplana un conflict iscat în sânul familiei. Fii imparțială și bazează-te pe simțul umorului pentru a detensiona situația. Invită-i pe toți la masă pentru a discuta într-o atmosfera mai intimă problemele.

related posts

Modifică setările cookies