Horoscop zilnic 15 august 2017. Pestii se bucura de o zi plina, Leii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 15 august 2017:


BERBEC

Emotiile stau in calea intelegerii catorva lucruri care se tot intampla in jurul tau. Astazi este timpul sa iei o pauza de la ele si sa privesti lucrurile la rece pentru a evita implicarea in conflicte care pot fi evitate de altfel foarte usor.

 

TAUR

Astazi se poate intampla un lucru pe care il doresti de foarte mult timp, insa este necesar sa fii foarte atenta la ce se intampla in jurul tau. Ti se iveste o oportunitate, cel mai probabil la locul de munca, si nu ar fi rau deloc sa profiti de ea din plin.

 

GEMENI

Astazi te ocupi de organizare pe toate planurile. Ca este vorba de o curatenie generala acasa sau planificare meticuloasa a responsabilitatiilor de la job, iti dedici intreaga zi planurilor si schitelor.

 

RAC

Astazi ai parte de un blocaj, de ceva care te face sa simti ca iti sunt ingradite dorintele. Pot exista mici neintelegeri cu partenerul de viata sau cu o persoana foarte apropiata, insa nimic care sa dureze mai mult de o singura zi.

 

LEU

Primesti o vizita din partea unui prieten care isi doreste sa ii fii alaturi la un eveniment. Vestea si invitatia te bucura si iti imbunatatesc intreaga zi desi nu au loc alte intamplari deosebite.

 

FECIOARA

Stii exact ceea ce vrei sa faci si tocmai de aceea astazi esti pusa pe fapte mari. Mergi la job pregatita sa iti exprimi punctul de vedere sau initiezi o discutie importanta intr-un grup de prieteni. In orice caz, ai nevoie de clarificari.

 

BALANTA

Iti este destul de greu astazi sa ramai concentrata la ceea ce ai de facut. Lipsa de organizare si faptul ca ti-ai lasat responsabilitatile sa se acumuleze iti dau batai de cap. Daca nu renunti in prima jumatate a zilei la ce ai de facut, ziua ta se poate incheia la linia de plutire.

 

SCORPION

Simti ca cineva iti reproseaza lucruri doar prin simpla atitudine pe care o are de fata cu tine. Nu esti adepta conflictelor, insa astazi te simti deranjata de acea persoana mai mult ca oricand. Incearca totusi ca daca reactionezi sa nu o faci intr-un mod exagerat.

 

SAGETATOR

Nu reusesti aproape deloc sa iti tii gandurile sub control si ai mai multe momente pe parcursul zilei in care iti pierzi complet concentrarea. Incearca sa nu te gandesti prea mult la ceea ce nu tine de tine pentru ca nu face decat sa te afecteze.

 

CAPRICORN

Ai foarte multe lucruri de facut si astazi simti ca se pune o presiune extraordinara pe tine. Asta poate sa displaca teribil si chiar sa iti diminueze randamentul, daca nu reusesti sa te gandesti ca incheierea unui proiect este un lucru bun si pentru tine.

 

VARSATOR

Esti una dintre cele mai disciplinate native ale zodiacului iar asta se vede in tot ceea ce faci. Nu ai deloc rabdare ca ceilalti sa rezolve o situatie neplacuta in care esti si tu implicata si astazi preiei fraiele intr-o problema care isi asteapta de mult timp rezolvarea.

 

PESTI

Ai o zi aglomerata si plina de intamplari care te fac sa te simti dezorientata. Incearca sa iei cate o pauza din cand in cand pentru a nu incheia ziua complet extenuata si pentru a nu epuiza de tot starea de bine pe care ai avut-o in ultimele zile.

related posts

Modifică setările cookies