Horoscop zilnic 15 februarie 2016. Berbecii tanjesc dupa momentele de liniste, iar Leii au o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 februarie 2016. 


BERBEC

Ai avut parte de un week-end romantic, alaturi de persoana iubita, iar astazi inca tanjesti dupa momentele de relaxare pe care le-ai petrecut intr-o locatie de vis. 

TAUR

Se anunta o zi agitata, in care trebuie sa faci fata cerintelor superiorilor care par sa nu se mai termine, motiv pentru care trebuie sa ramai la birou peste program. 

GEMENI

Trebuie sa rezolvi rapid niste probleme financiare, de aceea esti nevoita sa apelezi la ajutorul unei prietene pentru a te imprumuta cu o suma de bani pana iei salariul. 

RAC

Lipsa de activitate din ultimele zile vine cu repercursiuni, iar astazi trebuie sa faci in asa fel incat sa finalizezi un proiect pe care trebuia deja sa-l predai. 

LEU

Ai parte de o zi linistita. Iti termini la timp treburile de la locul de munca, iar dupa-amiaza profiti de orele libere pentru a te relaxa la cumparaturi. 

FECIOARA

Trebuie sa iei o decizie destul de importanta cu privire la viitorul tau profesional si te sfatuiesti cu un prieten apropiat pentru a lua o hotarare inteleapta. 

BALANTA

Te-ai saturat sa te implici in problemele unei colege in incercarea de a o ajuta, iar ea sa nu aprecieze, asa ca de astazi hotarasi ca nu te mai intereseaza acest subiect. 

SCORPION

Primesti o veste importanta de la o prietena apropiata, motiv pentru care seara iesiti in oras pentru a sarbatori, mai ales ca nu v-ati mai vazut de ceva vreme. 

SAGETATOR

Incerci sa gasesti cea mai buna varianta pentru a rezolva o problema de la job, insa se pare ca esti lipsita de idei care sa te salveze in acest moment critic. 

CAPRICORN

Ai trecut peste o serie de probleme de sanatate, iar de astazi te hotarasti sa iti acorzi mai multa atentie si sa nu te mai neglijezi cum ai facut-o pana acum. 

VARSATOR

Incepi ziua cum nu se poate mai rau, adica cu o cearta cu partenerul de viata. Spre seara reusesti sa va impacati, insa pe parcursul zilei ai o stare de spirit destul de proasta. 

PESTI

Dai dovada de inteligenta si iti sunt sunt apreciate calitatile, dupa ce impresionezi in cadrul unei sedinte de la locul de munca in urma careia superiorii te lauda. 

related posts

Modifică setările cookies