Horoscop zilnic 15 februarie 2017. Pestii isi fac planuri noi, iar Berbecii primesc o veste importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 februarie 2017.


BERBEC

O persoana pe care nu ai mai vazut-o de ceva timp iti face o vizita, fie acasa, fie direct la locul de munca. Aparitia iti face placere si it aduce aminte ca socializarea nu este un lucru rau.

TAUR

Ai o stare generala buna si chiar emani buna dispozitie si celor din jurul tau. In plus, au loc unele discutii de cuplu, care iti vor duce relatia la urmatorul nivel.

GEMENI

Ai senzatia ca cineva apropiat si-a schimbat comportamentl si asta te irita si te face sa deschizi o discutie serioasa cu respectiva persoana. Ai grija sa nu transformi totul intr-un conflict.

RAC

Ai o stare de confuzie generala, fie din cauza haosului din jurul tau, fie din cauza oboselii pe care ai acumulat-o. Ziua este lipsita de evenimente deosebite, dar tu nu o simti deloc asa si te agiti la fiecare pas.

LEU

Nu intra in discutii astazi fara sa fii sigura de ceea ce iti doresti, pentru ca iti poti atrage tot felul de acuze si ganduri negative.

FECIOARA

Daca vrei ca ceilalti sa nu iti strice ziua, ar trebui ca nici tu sa nu le-o strici pe a lor. Esti usor agitata si tinzi sa faci acuzatii nefondate, care pot strica pana si prietenii vechi.

BALANTA

Dorinta ta de a te implica in tot felul de activitati si de a face totul perfect, te poate obosi si iti poate distruge mare parte din zi. Nu ar strica asculti si parerea altora.

SCORPION

Este o zi ideala pentru a invata sa tii cont de sentimentele celor dragi. Din pacate, poti ajunge la aceasta concluzie doar dupa ce te lovesti de o problema in acest sens si dupa ce ranesti, fara sa iti dai seama, pe cineva apropiat.

SAGETATOR

Ai parte de o zi buna, in general, lipsita de evenimente neplacute sau prea agitate. Istetimea de care dovada astazi iti va pune o bila alba la locul de munca sau la scoala.

CAPRICORN

Te simti nerabdatoare fata de ceva ce ai asteptat mult timp. Au loc schimbari in viata ta si par sa fie dintre cele mai placute. Ia lucrurile pas cu pas, pentru a evita o noua dezamagire.

VARSATOR

Este timpul sa iti exprimi sentimentele intr-un mod nou, daca vrei ca partenerul tau sa devina constient de ele. Nu ar strica lucrezi un pic la reaprinderea scanteii din relatia ta.

PESTI

Ceva din ordinea ta de zi nu se desfasoara asa cum ai crezut si te vezi nevoita sa reorganiezi totul. Nu e nicio problema, oricum iti face placere sa faci tot timpul planuri noi.

related posts

Modifică setările cookies