Horoscop zilnic 15 ianuarie 2018. Leii intra in conflicte, vezi ce se intampla cu Sagetatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 15 ianuarie 2018.


BERBEC

Esti usor sensibila si cineva poate reusi, astazi, sa te demoralizeze destul de usor. Nu intelegi nici tu exact ce ti se intampla si faptul ca esti atat de emotiva te deranjeaza, desi stii ca nu poti controla asta complet. 

TAUR

Este o zi ideala pentru a petrece mai mult timp decat de obicei, in compania persoanei dragi. Relatia ta are nevoie de un asftfel de sacrificiu pe care trebuie sa il faceti amandoi, nu doar el. 

GEMENI

Au loc cateva schimbari, in relatia de cuplu, in urma unor discutii pe care le-ati tot avut in ultima perioada, iar tu esti absolut incantata. Asteptai de mult timp ca rugamintile tale sa fie ascultate.

RAC

Ai intrat in cateva discutii neplacute, in trecut, cu o anumita persoana, iar acum va este greu sa aveti o relatie amicala. Astazi te confrunti cu sentimente confuze, care te fac sa te intrebi daca a meritat sa iti expui punctele de vedere atat de vehement incat sa pierzi un prieten.

LEU

Faptul ca treci usor de la o stare la alta nu prea este in favoarea ta si te poate aduce in situatia in care vei primi reprosuri. In functie de cum vei sti sa gestionezi astazi aceste reprosuri, poti intra sau nu in conflicte care pot degenera.

FECIOARA

Cumva reusesti sa duci aceasta zi la capat cu bine, desi ea pare sa inceapa dezastruos. In ciuda unei prime parti de zi in care pare ca nimic nu iese asa cum ti-ai dori, spre seara poti primi o vizita sau un telefon care te va face sa uiti de tot si toate.

BALANTA

Superiorii tai sau colegi de serviciu iti vor transmite cateva mesaje subtile, cae te vor bucura peste masura. Se pare ca unele dintre lucrurile facute de tine au adus satisfactii profesionale importante atat tie cat si altora.

SCORPION

Ai ramas in urma cu multe dintre proiectele pe care le ai de facut la locul de munca, iar acum asta se intoarce impotriva ta. Oricat de greu ar fi, trebuie sa iti aduni toata energia si sa duci la capat macar o parte dintre ele.

SAGETATOR

Incepi ziua pusa pe fapte mari, insa entuziasmul nu este suficient pentru a face tot ce iti propui. Trebuie sa te organizezi cu minutiozitate, daca vrei sa duci la indepliniri fiecare plan pe care il ai, intr-o singura zi.

CAPRICORN

Iti este destul de greu sa te mobilizezi si sa incepi ziua, pentru ca energia ta pare sa fi ramas in weekendul care abia s-a incheiat. Din fericire, asta se schimba imediat ce iei contact cu colegii tai, care iti aduc aminte, prin simpla prezenta, ca vrei sa fii cea mai buna in toate.

VARSATOR

Ai parte de o zi plina, in care niciun tip de emotie nu pare sa poata fi evitat. Incearca sa iei lucrurile asa cum vin, fara sa faci prea mare caz din tot ceea ce se intampla in jurul tau. In plus, nu iti asuma si problemele altora.

PESTI

Ai parte de cateva semnale incerte din partea partenerului de viata si asta te face sa simti ca nu esti apreciata suficient. Chiar daca iti lipseste energia de a mai deschide acest subiect, tine cont ca cei din jurul tau nu pot ghici intodeauna cum te simti si transmite-le asta chiar tu.

related posts

Modifică setările cookies