Horoscop zilnic 15 iulie 2017. Taurilor li se iveste o oportunitate, iar Gemenii au parte de o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 iulie 2017.


Berbec

Incepi weekendul cu o stare pozitiva si ai toate sansele de a petrece o momente perfecte alaturi de cei dragi. Ai muncit cam mult in ultima perioada, iar o zi de relaxare la piscina e tot ceea ce ai nevoie! 

Taur

Astazi se iveste o oportunitate pe care o astepti de ceva timp. Fie ca e vorba de dragoste sau de cariera, in sfarsit lucrurile merg in directia favorabila pentru tine. Vei vedea ca rabdarea si perserveranta iti sunt rasplatite.

Gemeni

Ziua de sambata iti aduce o surpriza din partea persoanei iubite. In ultimul timp, ai fost dezamagita de anumite gesturi ale sale, insa lucrurile nu sunt atat de rele precum par. Sunt sanse mari sa regasiti momentele magice de altadata. 

Rac

Gata cu stresul de la munca! Te-ai hotarat sa te autodepasesti si ai reusit cu succes sa-ti indeplinesti tot ce ti-ai propus luna aceasta. Acum e timpul sa iei o pauza binemeritata. Planifica-ti ziua numai pentru tine, mergi la plimbare sau la cumparaturi!

Leu

E cazul sa renunti la ego, pentru ca iti aduce doar neplaceri. Personalitatea ta puternica isi pune amprenta in relatiile cu oamenii si in special in dragoste, insa acest lucru iti pune bete-n roate. Concentreaza-te pe ce ai de facut si lasa-i pe altii sa te aprecieze. Pe seara, e posibil ca iubitul sa te surprinda cu o cina romantica. 

Fecioara

Astazi renunti la a mai analiza prea mult situatiile si decizi sa te bucuri de lucrurile simple care iti fac viata frumoasa. Iti dai seama ca pana la urma e important sa traiesti momentul, fara a te gandi excesiv la ce va urma. 

Balanta

Toata lumea stie cat esti de echilibrata si responsabila, dar azi hotarasti sa te rasfeti, organizand tot felul de activitati relaxante care iti vor incarca bateriile. O drumetie pe munte sau o escapada la mare iti vor crea cu siguranta o zi ideala de vara! 

Scorpion

In a doua parte a zilei, vei participa la un eveniment deosebit pentru care te pregatesti de ceva timp. Vrei sa stralucesti si sa ii uimesti pe toti din jur cu prezenta ta care nu poate trece neobservata. Totul va iesi exact cum ti-ai dorit si e posibil sa cunosti o persoana interesanta care iti va capta atentia. 

Sagetator

Esti experta in a-ti duce la bun sfarsit toate planurile pe care le organizezi riguros. Atentia ta pentru detalii iti aduce numai plusuri pe plan amoros. Iti doresti sa iti surprinzi iubitul cu o iesire intr-un loc special despre care stii sigur ca il va da pe spate.

Capricorn

Energia, ambitia si perseverenta sunt punctele tale forte, dar trebuie sa inveti sa te relaxezi weekendul acesta pentru a incepe saptamana viitoare in forta. Cariera este cea mai importanta pentru tine, dar momentele de respiro sunt mai mult decat binevenite. Se anunta o seara relaxanta, plina de buna dispozitie si umor alaturi de prieteni!

Varsator 

Dragostea e cea care da sens vietii tale si te ajuta sa fii puternica. Simti ca relatia in care te afli a intrat in rutina si decizi sa faci o schimbare. E cel mai bun lucru pe care il poti face astazi, iar jumatatea ta va fi incantata de initiativa. 

Pesti

Ti-ai pierdut increderea in tine in ultima perioada, in urma unor intamplatori neplacute. Viata te va surprinde insa pozitiv pe parcursul zilei de azi. E foarte posibil sa primesti cadou o vacanta in strainatate alaturi de partenerul tau sau o oferta tentanta prin care poti avansa profesional.

related posts

Modifică setările cookies