Horoscop zilnic 15 mai 2017. Capricornii pot avea o perioada dificila, iar Balantele primesc o vizita neasteptata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 mai 2017.


BERBEC

Munca te epuizeaza pe zi ce trece, asa ca astazi nu te ocupi decat de tine si de starea ta de bine., indiferent de cat de mult ai de lucru. Poti primi o surpriza chiar la serviciu, care te va emotiona si iti va impresiona si colegele.

TAUR

Astazi reusesti sa iesi din rutina ta de zi cu zi si te implici in proiecte noi, care iti pun mintea la contributie si iti ofera satisfactii mari pe plan profesionala. Iti vei dedica mult timp din perioada urmatoare doar pentru ele!

GEMENI

Astazi simti ca cei din jurul tau te admira pentru curajul de care dai dovada in luarea unei decizii de grup. Esti pregatita sa iti asumi chiar si un esec, daca va fi cazul, iar asta ii motiveaza nespus pe cei din jurul tau, mai ales daca lucreaza alaturi de tine. Te simti foarte bine si acest lucru se vede prin munca depusa la serviciu.

RAC

Desi esti destul stresata la locul munca, atunci cand programul se incheie, partenerul tau te poate ajuta sa te relaxezi complet. Nu trebuie decat sa fii suficient de energica incat sa accepti invitatiile lui la cina sau la film. Uneori este minunat sa lasi pe altii sa se ocupe de fericirea ta, macar temporar.

LEU

Un eveniment neprevazut iti da batai de cap si te face sa devii putin mai agitata decat ar trebui. Daca nu reusesti sa te calmezi vei irosi o mare parte din zi pe suparari fara rost. Incearca sa realizezi ca este doar o situatie temporara si nu exista motive de ingrijorare.

FECIOARA

Simti ca munca depusa pana acum incepe sa dea rezultate si ca in sfarsit cineva apreciaza ceea ce faci. De atat este nevoie pentru a te face sa devii si mai productiva decat pana acum. Daca cineva adora complimentele la locul de munca, tu esti aceea.

BALANTA

Primesti o vizita neasteptata, poate chiar la locul de munca. Cineva incearca sa dea de tine de foarte mult timp, iar acum, ca ti-a dat de urma, nu va rata ocazia sa stati de vorba. Esti placut surprinsa si renunti la ceea ce faci pentru a-i acorda toata atentia.

SCORPION

Poti intampina probleme in viata de cuplu, daca nu purtati acea discutie pe care ai tot amanat-o in ultima perioada. Incearca sa ii acorzi timp partenerului si sa fii deschisa la ceea ce iti spune, altfel risti sa se nasca un conflict intre voi si niciunul nu isi doreste asta.

SAGETATOR

Ziua aceasta este perfecta pentru socializare. Ai grija sa nu iti consumi energia pe lucruri inutile, ci mai degraba profita de timpul liber pe care il ai pentru a imbunatati cateva dintre relatiile pe care le ai cu amicii, colegii de serviciu si chiar cu persoana iubita.

CAPRICORN

Treci printr-o perioada dificila. Concentreaza-te pe ce este important in viata ta si nu te lasa influentata de restul persoanelor din jurul tau, care par sa tina mortis sa critice aspecte despre tine care nu ar trebui sa influenteze pe nimeni.

VARSATOR

Ai toate resursele pentru a te ocupa de cariera ta si de cursurile pe care vrei de mult timp sa le incepi. Astazi e momentul ideal ca macar sa te inscrii la unul dintre ele si sa demarezi planurile la care visezi.

PESTI

Te bucuri de prezenta persoanei iubite pe tot parcursul zilei. Exista sanse sa iesiti din oras doar voi doi si sa profitati de o mica prelungire a weekendului. Nu ati mai facut asta de foarte mult timp si mica excursie va va ajuta sa va incarcati bateriile.

related posts

Modifică setările cookies