Horoscop zilnic 15 martie 2016. Taurii au probleme in cuplu, iar Balantele au parte de o zi agitata


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 martie 2016.


BERBEC

Ai parte de o surpriza mai putin placute, care iti da toate planurile peste cap. Nu este ins cazul sa te demoralizezi, pentru ca nu este ceva ce nu poate fi reparat. 

TAUR

Nu mai suporti energia negativa care primeaza in relatia ta, asa ca decizi sa nu mai amani o discutie serioasa pe care trebuie sa o ai cu partenerul de viata pentru a clarifica situatia.

GEMENI

Ai parte de o zi linistita, in care lucrurile evolueaza asa cum iti doresti. La job esti apreciata pentru munca depusa, iar seara o petreci alaturi de persoana iubita. 

RAC

Dai dovada de o energie debordanta astazi si esti pusa pe fapte mari. Iei decizii importante si isi asumi riscuri, fara sa te indoiesti in vreun moment ca ai luat hotararea gresita.

LEU

Primesti o veste buna din partea unei prietene pe care nu ai mai vazut-o de ceva vreme, motiv pentru care intreaga zi ai o stare de spirit foarte buna.

FECIOARA

Dupa o lunga perioada de timp in care ai muncit pe branci, incep sa se vada si rezultatele. Pe langa satisfactia personala, primesti si o recompensa din partea sefilor. 

BALANTA

Ai parte de o zi agitata, in care trebuie sa te imparti intre mai multe activitati si simti ca nu mai faci fata stresului pe care il resimti din aceasta cauza.

SCORPION

Cheltuielile din ultima perioda ti-au cam dat bugetul peste cap. Desi esti tentata sa faci niste achizitii costistoare, ar fi bine sa te abtii. Nu e indicat sa incepi saptamana cu minus la capitolul finante. 

SAGETATOR

Profiti de aceasta zi pentru a-ti pune in ordine gandurile cu privire la viitorul personal, mai ales dupa discutia aprinsa pe care ai avut-o astazi cu partenerul de viata.

CAPRICORN

Esti un pic cam demoralizata si ai tendinta de a te complace in aceasta stare, ceea ce poate fi periculos. Incearca sa iti regasesti energia si optimismul care te caracterizeaza.

VARSATOR

Vei avea o nesperata ocazie de a-ti pune in practica proiectele mai vechi. Discretia se cere a fi pusa pe primul plan, dar asta nu este o problema pentru tine. 

PESTI

Te certi cu partenerul de viata, iar asta iti afecteaza starea de spirit pentru intreaga zi in care nu mai reusesti sa te concentrezi si sa faci nimic asa cum ar trebui.

related posts

Modifică setările cookies