Horoscop zilnic 15 septembrie 2014. Racii au probleme in dragoste, iar Leii primesc o veste buna


Pestii au probleme la munca, iar Scoprionii trebuie sa faca niste cheltuieli neprevazute. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic. 


BERBEC

Ai un inceput de saptamana in care nu ai energie si nici chef de munca, dupa un week-end in care ai petrecut mai mult decat ar fi trebuit, de aceea faci eforturi semnificative pentru a-ti reveni.

TAUR

Primesti o suma de bani neasteptata, care te ajuta sa-ti rezolvi o parte din problemele financiare si te scoate dintr-un impas in care intrasei de ceva vreme.

GEMENI

Ai probleme de sanatate care par sa se agraveze, mai ales ca tu nu faci mare lucru in acest sens. Ar fi momentul potrivit sa-ti faci o programare si sa consulti un specialist. 

RAC

Te certi cu partenerul de viata, iar asta iti afecteaza starea de spirit pentru intreaga zi in care nu mai reusesti sa te concentrezi si sa faci nimic asa cum ar trebui.

LEU

Primesti o veste buna din partea unui prieten apropiat, dar care iti incurca putin planurile pe care ti le facusesi pentru aceasta zi.

FECIOARA

Inceputul de saptamana te gaseste intr-o stare de spirit foarte buna, cu ajutorul careia reusesti sa emani energie si sa-i bucuri pe cei din jurul tau cu prezenta ta. 

BALANTA

Ai foarte multa treaba la locul de munca si nu reusesti sa faci fata ritmului alert in care se desfasoara lucrurile, asa ca intreaga zi o vei petrece la birou.

SCORPION

Apar niste cheltuieli neprevazute care iti distrug planurile pe care ti le facusei pentru aceasta saptamana in ceea ce priveste cheltuielile, asa ca esti nevoita sa-ti faci un alt plan.

SAGETATOR

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite si incerci sa-i raspunzi cu aceeasi moneda, asa ca organizezi o cina romantica pentru sfarsitul zilei.

VARSATOR

Te straduiesti foarte tare sa duci la bun sfarsit un proiect pe care il ai la locul de munca, asa ca toata atentia iti este indreptata spre aceasta activitate.

CAPRICORN

Esti mult prea visatoare si nu ai chef de absolut nimic, asa ca te hotarasti sa-ti prelungesti week-end-ul cu inca o zi libera in care sa te relaxezi. 

PESTI

 Prea mult stres la locul de munca si prea multe discutii aprinse te determina sa ai o discutie serioasa cu superiorii despre comportamentul inadecvat al colegilor. 

related posts

Modifică setările cookies