Horoscop zilnic 16 aprilie 2017. Racii sunt sensibili, iar Varsatorii pot primi o veste neplacuta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 aprilie 2017.


BERBEC

Esti putin cam rautacioasa astazi, poate si din cauza ca ai avut o perioada solicitanta la locul de munca. Profita de zilele libere pe care le ai si incarca-te cu energie si odihna. Ai avea nevoie de ambele. 

TAUR

Ar trebui sa fii atenta la cum reactionezi astazi in relatie cu persoanele apropiate pentru ca s-ar putea sa nu lasi o impresie tocmai buna. Cu toate ca nimic nu pare sa fie de partea ta, incearca sa fii prudenta. Nu e nimeni vinovat ca ai o zi proasta!

GEMENI

Chiar daca nu esti cea mai vorbareata persoana din lume, astazi incearca sa comunici mai mult decat in mod obisnuit. Este bine ca din cand in cand sa te lasi purtata de val si sa te preocupi cu altceva in afara de proiectele tale solicitante. Fa o pauza, o meriti!

RAC

Ar trebui sa fii atenta la deciziile pe care le iei astazi pentru ca esti destul de sensibila. Prea multe sfaturi din exterior s-ar putea sa-ti limiteze reactiile si sa te incurce mai rau. Mergi pe propria intuitie si nu lasa ca problemele sa te doboare.

LEU

Ai putea sa oferi ajutor persoanelor care au nevoie de tine si sa stii cum sa apreciezi un sfat venit din partea lor. Oamenii din jurul tau sunt intr-o stare buna, ai grija sa nu te lasi dominata de prea multa influenta din exterior.

FECIOARA

Ar trebui sa te concentrezi pe propriile placeri astazi. Lucrezi prea mult in ultima perioada, deci ar trebui sa te axezi mai mult pe relaxare si odihna. Gateste ceva, citeste o carte buna, fa orice te-ar putea detasa de grijile pe care le ai de ceva timp.

BALANTA

Cele mai multe probleme de astazi apar din cauza ca te lasi prea mult influentata. Nu este cea mai buna solutie sa asculti sfaturilor celor din jur, mai ales din partea celor pe care nu le cunosti. Rezolva lucrurile singura si vei avea de castigat.

SCORPION

Ar trebui sa petreci mai mult timp alaturi de familie pentru ca ai ignorat-o in ultima perioada. Ar fi perfect daca ai incerca sa le vorbesti mai mult si sa le faci mici surprize. Ar putea inveseli ambele tabere.

SAGETATOR

Preferi sa iesi din bariere astazi si sa nu te mai lasi constransa de cei din jur. Sunt multe lucruri pe care ai putea sa le pui in prim-plan, deci nu mai ezita si incepe de astazi.

CAPRICORN

Ai putea sa stergi de pe lista ta de ocupatii ceva ce ti se pare neimportant. Este destul de indicat sa faci asta, mai ales ca in ultima perioada te-ai confruntat destul de mult cu stresul. Relaxeaza-te mai des si incearca sa uiti de agitatie.

VARSATOR

Nu te implica in dezbateri astazi pentru ca majoritatea oamenilor pe care ii intalnesti sunt destul de agresivi si cauta cearta in tot ceea ce fac. Evita neintelegerile care s-ar putea produce si adopta o atitudine pasiva in relatie cu ceilalti.

PESTI

Ar trebui sa te inconjori de oameni pozitivi astazi. Esti foarte optimista si increzatoare, iar cineva care nu-ti impartaseste starile,ar putea sa te traga in jos. Totul depinde de modul in care vrei sa vezi tu lucrurile.

related posts

Modifică setările cookies