Horoscop zilnic 16 august 2017. Gemenii au o intalnire importanta, iar Scorpionii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 16 august 2017:


BERBEC

Te implicit in niste discutii care iti pot strica intreaga zi, si mai mult decat atat, pot strica si ziua altcuiva. Incearca sa nu te lasi trasa intr-un conflict care nu este al tau, pentru ca nimeni nu are nimic de castigat.

 

TAUR

Odata ce devii pasionata de ceva, nimeni nu te mai poate indeparta de acel lucru. Asa se intampla si astazi, cand nu ai chef decat sa faci ceea ce iti place, fara sa fii intrerupta.

 

GEMENI

Ai o zi foarte aglomerata si iti zboara gandurile intr-o mie de parti. Daca nu reusesti sa te organizezi cat de cat, responsabilitatile de la locul de munca se vor acumula, mai ales ca astazi vei participa la o intalnire foarte importanta pentru viitorul tau.

 

RAC

Ai o multime de idei pe care abia astepti sa le pui in practica, iar astazi faci asta cu cel putin una din ele. Cu putina atentie vei reusi sa iti duci la capat un plan si poti incheia aceasta zi mai mult decat multumita.

 

LEU

Ai nevoie de ajutor din partea cuiva, dar nu stii exact cum sa il ceri. Astazi esti nevoita sa renunti un pic la mandria care te caracterizeaza, pentru ca este mai important sa iti indeplinesti responsabilitatile decat sa intarzii din cauza orgoliilor.

 

FECIOARA

Ai pareri diferite de cele ale colegilor tai sau ale unui grup de prieteni din care faci parte. Este insa foarte important cum ti le exprimi, iar astazi trebuie sa acorzi o atentie deosebita acestui lucru.

 

BALANTA

Astazi te vei gasi in situatia de a iti recuoaste tie insati ca ai facut unele greseli, iar asta te nemultumeste pe deplin. Incearca totusi sa admiti ca nu totul iti iese perfect, pentru ca oricum cei din jurul tau iti vor accepta fara problem erorile.

 

SCORPION

Un prieten vechi te cauta astazi si isi doreste sa va petreceti timp impreuna. Esti surprinsa si in egala masura incantata de initiativa lui, asa ca vei face tot ce poti in acest sens.

 

SAGETATOR

Astazi ai una dintre acele zile in care spui tot ceea ce gandesti, chiar daca asta ii poate supari pe cei din jur. Nu este deloc rau sa fii sincera, insa tine cont ca exprimarea este foarte importanta. Altfel vei putea rani usor persoane care tin la tine.

 

CAPRICORN

Cineva din jurul tau te provoaca la tot felul de discutii mai putin placute, insa tu te vei stradui sa nu te lasi prea mult influentata, ceea ce e bine, avand in vedere ca intre voi pare sa fi inceput de mult timp un conflict tacit.

 

VARSATOR

Este momentul sa iei atitudine si sa le spui celorlalti ce te deranjeaza in momentul in care iti critica munca. Poti incepe sa faci asta inca de astazi, la serviciu, pentru ca acolo ai momentan singurele mici probleme din viata ta.

 

PESTI

Astazi preiei fraiele intr-o situatie care nu mai suporta amanare si devii un fel de lider al grupului din care faci parte. Incearca, totusi, sa nu te lasi dusa de val pentru ca munca pe care o ai de facut are o importanta deosebita si iti solicita toata atentia.

related posts

Modifică setările cookies