Horoscop zilnic 16 decembrie 2016. Gemenii au o zi incarcata, iar Taurii pregatesc o surpriza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 decembrie 2016.


BERBEC

Ai o zi in care faci tot ce se poate pentru a evita sa ajungi in centrul atentiei. Nu ai deloc starea necesara pentru asta, iar ideea nu iti va prinde rau, pentru ca ai nevoie de o pauza.

TAUR

Ai o stare jucausa si suficienta energie cat sa pregatesti o cina surpriza sau sa te ocupi de planurile pentru sarbatori. Seara te gaseste chiar vesela si la fel de energica.

GEMENI

Ziua ta incepe destul de agresiv si de incarcata de tot felul de activitai care par sa se intersecteze, dar daca iti acorzi putina rabdare, pana la pranz totul se va calma si iti vei reintra in ritm.

RAC

Ziua este concentrata in jurul unor discutii pe care le-ai inceput si pe care nu ai avut ocazia sa le si inchei, cu cineva drag. Iti doresti foarte tare o concluzie si nu te lasi pana nu obtii asta.

LEU

Leii au o energie incredibila si se simt in stare de lucruri marete, pe parcursul acestei zile. Iar pentru ca starea de spirit face minuni pentru ei, astazi reusesc sa isi construiasca o zi foarte buna.

FECIOARA

Ai o zi grea si incarcata si iti este aproape imposibil sa iei decizii, chiar si atunci cand nu este vorba de unele simple. In ciuda faptului ca esti inconjurata de persoane binevoitoare, nu reusesti sa te conesctezi la ele.

BALANTA

Ai o stare buna, dar vrei sa fii lasata in pace si sa ti se respecte intimitatea, asa ca eviti sa iesi din casa si te intalnesti cu multimea de oameni pe care ii vezi zilnic.

SCORPION

Incepe sa pui la punct ceea ce ai de facut inca de la inceputul zilei, pentru ca altfel te vei aglomera foarte tare si te vei regasi complet lipsita de puteri.

SAGETATOR

Nu reusesti sa te aduni si ai senzatia ca nicaieri nu te afli in mediul tau. Spre seara te simti foarte obosita, fara sa ain un motiv bine definit.

CAPRICORN

Cea mai mare parte a zilei decurge exact asa cum iti place, fara probleme si totusi cu provocari menite sa te tina ocupata. Spre seara poti primi o veste care sa iti dea planurile peste cap.

VARSATOR

O zi agitata de dimineata pana seara, pentru Varsatori, care nu au prea mari sanse sa se bucure de vreo pauza. Sigur ca  finalul zilei ii gaseste extenuati, dar si morocanosi.

PESTI

Ar trebui ca Pestii sa se simta in al 9-lea cer astazi, insa reactiile celor din jur reusesc sa ii supere, in a doua jumatate a zilei. Un lucru destul de obisnuit pentru acesti nativi.

related posts

Modifică setările cookies