Horoscop zilnic 16 februarie 2016. Berbecii au de luat o decizie importanta, iar Balantele intra in diverse conflicte


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 februarie 2016.


BERBEC 

Ai de luat o decizie importanta, iar lucrul acesta te framanta toata ziua. Inca nu esti hotarata care este decizia cea mai buna si ai tendinta de a te lasa influentata de parerile celor din jur. Important este sa fii tu impacata cu ce hotarasti intr-un final.

TAUR

Ai o atitudine destul de pesimista astazi, lucru care ii face pe oameni sa te evite. Incearca sa nu ii impovarezi pe cei din jur cu problemele tare, chiar daca simti ca asa te mai descarci. 

GEMENI

Se anunta o zi in care ai prea multe de rezolvat si prea putin timp la dispozitie. Cu toate astea, daca te organizezi bine si nu intri in panica din cauza lipsei de timp, s-ar putea sa duci la bun sfarsit multe din lucrurile pe care ti le-ai propus sa le faci.

RAC

Astazi pur si simplu nu iti poti tine parerile pentru tine si tot ce gandesti spui cu voce tare, lucru care nu este intotdeauna in favoarea ta. Incearca sa fii mai temperata si sa gandesti inainte sa vorbesti.

LEU

Esti in centrul atentiei astazi si lucrul acesta iti place la nebunie. Esti complimentata si admirata si simti ca toata lumea e a ta. Ai grija sa nu ti se urce la cap, pentru ca lucrurile nu vor sta la vesnicie asa.

FECIOARA

Este o zi agitata, cu multe chestiuni de pus la punct si multe decizii importante de luat. Din fericire esti inspirata si nu te temi sa iti asumi riscuri. Pana la urma, toate actiunile tale vor fi incununate cu succes.

BALANTA

Astazi nu reusesti sa iti tii nervii sub control, motiv pentru care ajungi sa fii implicata intr-o multime de conflicte. Incearca macar sa nu duci lucrurile la o amploare care nu mai poate fi controlata.

SCORPION

Gandul tau zboara toata ziua catre partener, care iti este din ce in ce mai drag. Te simti implinita din punct de vedere emotional si te bucuri ca el face parte din viata ta.  

SAGETATOR

Esti curtata de un admirator care pare ca nu intentioneaza sa se dea batut pana nu te va cuceri. Din pacate pentru el, te tii destul de tare si nu esti prea tentata sa intri intr-o relatie cu aceasta persoana.

CAPRICORN

Il suspectezi pe partenerul tau de “lucruri necurate” si de pregatesti de o infruntare pe aceasta tema. Totusi, amani cat se poate de mult acest moment.

VARSATOR

Ai parte de o zi in care nimic nu iese asa cum ai planuit tu, insa asta nu este neaparat un lucru rau. Spontaneitatea de care dai dovada te ajuta sa treci cu bine peste obstacolele pe care le intalnesti in cale.

PESTI

Cu greu reusesti sa iti mentii nervii sub control si faci cateva gafe care te vor costa destul de mult in relatia cu cei apropiati. Nu esti in apele tale si nu poti ascunde acest lucru.

related posts

Modifică setările cookies