Horoscop zilnic 16 februarie 2018. Pestii au o zi agitata, vezi ce se intampla cu Fecioarele


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 februarie 2018.


BERBEC

Ai o zi in care toate problemele par sa se rezolve de la sine, fara batai de cap, desi fiecare in parte te streseaza, initial. Pas cu pas, reusesti sa rezolvi totul la timp, in stilul tu caracteristic.

TAUR

Iti petreci ziua mai mult in compania persoanei iubite, in ciuda unei mici dispute care are loc in prima parte a zilei. Pe langa micile responsabilitati pe care le ai la job, nu vrei sa pierzi timp pretios si planuiesti activitati cu partenerul de viata.

GEMENI

Esti profund implicata in planificarea unui eveniment care nu etse neaparat al tau, dar la care ai pus foarte mult suflet. Astazi afli ca tot efortul tau este apreciat, dar si fructificat la maximum, iar asta te bucura peste masura. 

RAC

Analizezi in amanunt cheltuielile avute in ultima perioada si decizi ca ar fi cazul sa te abtii o perioada de la cateva investitii pe care ti le doreai. Este momentul sa devii mai chibzuita din punct de vedere financiar.

LEU

Ziua incepe cu cateva sedinte sau intalniri de serviciu, care te obosesc, dar care nu reusesc sa iti transforme ziua intr-una neplacuta. Urmeaza o a doua parte a zilei ceva mai pe gustul tau, in special micile discutii amuzante cu colegii.

FECIOARA

Sunt sanse sa va suplimentati finantele, cu ajutorul unor mici schimbari la locul de munca. Esti dispusa sa faci cateva sacrificii, pentru a-ti mari veniturile, iar astazi ti se iveste ocazia.

BALANTA

Este indicat sa te abtii de la comentarii, daca nu esti de acord cu parerile unor colegi. Incearca sa nu te consumai prea mult, pentru ca veti avea un nivel de energie scazut in restul zilei. Lucru deloc de dorit, avand in vedere ca ai foarte multe lucruri de facut.

SCORPION

Astazi esti nevoita sa fac cateva drumuri, in interesul tau, dar si al unor persoane drag.Te ocupi de amenajarea caminului sau ti-ai luat angajamentul unor cumparaturi masive.

SAGETATOR

Nu reusesti sa iti faci timp pentru partener si acesta iti va reprosa absenta.  Ai grija sa ii spui ca urmeaza si zile mai bune, in care vei avea suficient timp la dispozitie pentru a pregati multe ore petrecute impreuna.

CAPRICORN

Primesti o propuner de colaborare, din partea unui prieten care te apreciaza din punct de vedere profesional. Iti plac la nebunie laudele, sub orice forma ar fi ele, asa ca nu poti refuza.

VARSATOR 

Micile probleme financiare iti dau batai de cap, mai mult decat este cazul. Oirce cheltuiala neprevazuta te scoate din zona de confort si te face sa simti ca ai pierdut prea mult, pentru prea putin. Incearca sa te relaxezi, nu totul poate fi planuit si calculat in avans.

PESTI

Ai o zi plina de evenimente si intalniri, la care trebuie sa fii foarte atenta si sa stabilesti cateva detalii care tin doar de tine. Este posibil ca seara sa te prinda extenuata, insa complet multumita de rezultatele muncii depuse.

related posts

Modifică setările cookies