Horoscop zilnic 16 ianuarie 2017. Leii fac planuri de viitor, iar Pestii afla ceva care le da planurile peste cap


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 ianuarie 2016.


BERBEC

Primesti vsti de la persoane care se afla departe de tine si de care nu ai mai auzit de ceva timp, iar faptul ca nu te-au uitat iti imbunatateste starea de spirit.

TAUR

Este una dintre acele zile care te pot face sa te simti extrem de multumita de tine, la finalul ei. Reusesti sa faci tot felul de lucruri care iti aduc satisfactie si care iti maresc increderea in propria persoana.

GEMENI

Este o zi ideala pentru a incheiat parteneriate care sa sa iti aduca satisfactii materiale pe termen lung. E posibil sa incepi un job nou sau sa te implici in proiecte care nu tin de serviciul tau actual.

RAC

Se intampla ceva nou la locul de munca sau la scoala si intamplarea te face sa iti recapeti increderea ca totul va incepe sa fie mai bine si ca lucrurile se pot desfasura si in favoarea ta.

LEU

Ai tot felul de dorinte si sperante legate de viitor, iar asta te face sa traiesti stai in asteptare. Renunta din cand in cand sa mai planuiesti totul pas cu pas, pentru a fi sigura ca nu pierzi ceea ce se petrece in prezent.

FECIOARA

Ai foarte multe lucruri de facut astazi, in special dupa programul de lucru, in a doua parte a zile. Vei fi destul de ocupata, iar finalul zilei te va gasi obosita, dar multumita de faptul ca ai reusit sa prinzi un avans in responsabilitatile pe care ti le-ai asumat.

BALANTA

Ai o stare foarte buna si cuvantul zilei tale este "comunicare". Te implici in tot felul de discutii interesante, care reusesc sa te energizeze si mai tare si care iti plac peste masura.

SCORPION

Astazi pare sa fie acea zi in care reusesti sa faci tot ceea ce iti propui, indiferent ce inseamna asta. Aproape simti ca astrele s-au aliniat pentru tine si ca ai una dintre cele mai bune zile din ultima perioada lunga de timp.

SAGETATOR

Astazi te bazezi foarte tare pe intuitie si tii cont de ea mai mult decat de obicei, iar asta te poate ajuta sa intelegi mai usor ceea ce se intampla in jurul tau, mai ales ca cineva pe care il crezi apropiat are sa-ti faca un repros.

CAPRICORN

Te simti plina de entuziasm si de-a dreptul optimista, insa in a doua partea zilei pur si simplu iti pierzi energia si revii la gandurile negative pe care le tot ai de la o vreme incoace. Tine doar de tine sa incerci sa vezi lumea cu alti ochi si sa te preocupi mai mult de starea ta de spirit.

VARSATOR

Simti o apropiere foarte mare fata de o persoana pe care nu o cunoasteai foarte bina pana acum. Petreci timp cu cineva nou in viata ta si descoperi ca aveti foarte multe lucruri in comun.

PESTI

Se intampla ceva care schimba complet modul in care iti imaginai tu ca iti vei petrece aceasta zi. Planurile iti sunt date peste cap si te poti declara profund nemultumita de asta.

related posts

Modifică setările cookies