Horoscop zilnic 16 ianuarie 2018. Pestii se bucura de odihna, vezi ce se intampla cu Racii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 16 ianuarie 2018.


BERBEC

Tinzi sa cauti idealul in fiecare persoana din jurul tau, iar asta poate uneori sa nu fie cel mai bun lucru pentru tine. Este posibil ca astazi sa ai parte de o dezamagire din partea celor de la care ai asteptari foarte mari. 

TAUR

Esti pusa pe schimbari si asta inseamna ca trebuie sa schimbi ceva si la tine, nu doar la grupurile de oameni din care faci parte. Oricat de greu ti-ar fi, este clar ca trebuie sa incepi sa faci mici compromisuri, daca vrei ca toata lumea sa depuna efort pentru a-ti face pe plac.

GEMENI

Ai parte de o zi buna, iar o veste importanta te poate face sa rasufli usurata. Primesti rezultatul unor analize sau inchei un tratament greoi, iar faptul ca te simti sanatoasa te ajuta sa redevii o persoana vesela.

RAC

Iti doresti o multime de lucruri pe care nu le poti acoperi, in starea ta financiara actuala. Asta te frustreaza si te face sa devii israscibila si nerabdatoare. Incearca insa sa nu te razbuni pe cei din jurul tau, care nu au nici o vina. 

LEU

Iti indrepti aproape intreaga atentie catre trebuirle casnice pe care le-ai tot amanat in ultima perioada si care nu mai suporta prelungiri. Nu iti face o placere deosebita sa te ocupi de astfel de treburi insa atunci cand iti dai interesul totul iti iese de minune.

FECIOARA

Simti nevoia sa vorbesti ce cineva apropiat depre o chestiune care iti da de gandit de cateva zile. Te deranjeaza ceva, iar astazi vei cauta o modalitate de a deschide subiectul si de a te lamuri.

BALANTA

Ai o energie pozitiva care ii face si pe cei din jurul tau sa se simta mult mai bine. Ziua ta se petrece fara intamplari majore, iar seara te gaseste in aceeasi stare buna si gata de o iesire in oras, pana la o ora tarzie.

SCORPION

Ai o zi aglomerata, in care mintea iti zboara la tot felul de lucruri care te ingrijoareaza de ceva timp. Vei fi nevoita sa le alungi, insa, cu orice pretv, daca vrei ca timpul sa iti ajunga si pentru a face, efectiv, ceva, in special la locul de munca.

SAGETATOR

Astazi te vei trezi in mijlocul unei discutii despre care nu stii exact cum a fost iscata. Esti atrasa intr-un conflict care nu iti apartine, insa provocarile pe care le primesti nu iti permit sa te indepartezi. Intreaga ta zi va fi afectata de acest eveniment.

CAPRICORN

Iti este foarte greu sa iesi din zona ta de confort si sa te integrezi intr-un grup de persoane pe care nu le cunosti, insa astazi vei trece printr-o astfel de situatie. Ceea ce poti face este sa incerci sa intri in discutii si sa iei tot ce este mai bun din aceasta intamplare, fara sa stabilesti dinainte ca nu iti place nimic.

VARSATOR

O persoana apropiata sau chiar o ruda la care tii foarte mult iti da o veste buna si te ajuta sa iti limpezesti mintea, cu ajutorul ei. Te ingrijora ceva legat de aceasta persoana, iar acum simti ca poti rasufla usurata.

PESTI

Ai o zi cat se poate de calma, in care putine lucruri te fac sa te gandesti si la altceva inafara de tine si de confortul tau fizic si psihic. Tinzi sa te invinovatesti, atunci cand ai prea mult timp liber, insa ar fi perfect ca, de data asta, sa te bucuri la maximum de ceea ce ai. 

related posts

Modifică setările cookies