Horoscop zilnic 16 iunie 2015. Fecioarele sunt irascibile, iar Sagetatorii au o zi plina de evenimente


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 iunie 2015.


BERBEC

Iti doresti mai multa stabilitate in viata profesionala, iar la actualul job apele sunt destul de tulburi. Te gandesti serios la o schimbare majora pe plan profesional, in conditiile in care actualul loc de munca nu te mai multumeste.

TAUR

Esti incantata de felul in care evolueaza relatia cu persoana iubita si iti faci sperante ca in viitorul apropiat lucrurile vor trece la un nou nivel. Iti faci planuri legate de viitorul vostru impreuna si esti extrem de entuziasmata.  

GEMENI

Nu stai prea bine cu moralul si nu poti ascunde lucrul acesta, oricat te-ai stradui. In loc sa incerci sa te prefaci ca totul este bine, ai putea sa te confesezi unei persoane de incredere si sa ii ceri un sfat bun. Important este sa depasesti acest moment dificil.

RAC

Esti din ce in ce mai ocupata si petreci foarte putin timp in compania persoanelor dragi. Incerci sa te organizezi mai bine, in speranta ca vei putea sa multumesti pe toata lumea. Este o zi in care toata lumea iti cauta compania.

LEU

Esti din ce in ce mai apreciata la locul de munca, iar astazi ai ocazia sa te faci din nou remarcata. Nu fugi de munca si de responsabilitati, iar superiorii apreciaza asta la tine.

FECIOARA

Esti cam irascibila astazi si ai tendinta de a te enerva din orice. Atata vreme cat nu reusesti sa iti tii nervii sub control, ai toate sansele sa ii superi pe cei din jur. Ai mare grija la limbajul pe care il folosesti.

BALANTA

Esti atrasa de o persoana care pare ca nu este prea interesata de tine. Incerci sa ii atragi atentia, insa pana acum fara prea mare succes. Ai putea incerca o abordare directa, pentru a nu mai pierde timpul.

SCORPION

Esti din ce in ce mai obosita si nu mai dai randament la locul de munca. Ai mare nevoie de un concediu si numeri zilele pana cand te vei relaxa pe o plaja cu nisip fin. Incearca insa sa te implici mai mult la activitatile de la job.

SAGETATOR

Este o zi plina de evenimente, in care nu ai nicio clipa de respiro. In ciuda faptului ca esti intr-o continua alergatura, esti fericita ca ti se intampla atatea lucruri palpitante. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este o viata plictisitoare.

CAPRICORN 

Esti curtata de un barbat care nu pare prea sincer in intentiile sale. Desi te simti atrasa de el, ti-e teama sa nu fii ranita, motiv pentru care nu raspunzi pozitiv avansurilor sale.

VARSATOR

Te-ai plictisit de rutina din viata ta si iti doresti ceva mai multa actiune, mai ales pe plan sentimental. Esti dezamagita de viata ta amoroasa si iti propui sa faci ceva in sensul de a o revigora.

PESTI

Nu esti prea sigura de sentimentele pe care partenerul le mai are fata de tine si te pregatesti pentru o discutie serioasa. Simti ca viitorul vostru impreuna este incert si ca este momentul pentru un plan de actiune.

related posts

Modifică setările cookies