Horoscop zilnic 16 iunie 2017. Este ziua transformarilor pentru Tauri, iar Pestii intalnesc o persoana speciala 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 iunie 2017.

Tag-uri: #zodii #zodiac

BERBEC

Felul cum esti imbracata astazi iti da foarte multa incredere in tine si se reflecta in modul in care te comporti. Ai parte de multa agitatie la serviciu, insa vine week-endul si vei profita din plin de acest sfarsit de saptamana. Pregatesti o escapada departe de oras, iar asta este exact ceea ce-ti trebuie.

 

TAUR

Astazi este ziua transformarilor pentru tine. O noua tunsoare iti va prinde foarte bine in aceasta perioada. Totusi trebuie sa ai foarte mare grija la modul cum reactionezi atunci cand iesi la anumite intalniri.

 

GEMENI

Pasiunea pe care o emani te va ajuta sa atragi alaturi de tine persoana pe care ti-o doresti. Dupa mai multe intalniri vei realiza ca el este barbatul potrivit pentru tine. Daca esti intr-o relatie, simti nevoia de mai multa adrenalina si tu esti cae acre ia initiativa. Foarte bine faci!

 

RAC

Deciziile pe care le iei in legatura cu viata ta iti apartin in intregime. Iti vei face partenerul de cuplu foarte fericit pentru ca in sfarist  aveti aceleasi optiuni iar alegerile tale sunt in conformiotate cu asteptarile lui.

 

LEU

Prtenerul de cuplu este persoana cea mai de incredere pentru tine. Incearca sa nu-l dezamagesti pentru vei gasi cu greu o alta persoana pe aceiasi lungime de unda ca tine.

 

FECIOARA

Uneori incerci din rasputeri sa faci ca lucrurile sa mearga. Te simti cam obosita sa fii doar tu cea care isi da interesul si simti nevoia sa fii putin egoista si sa te gandesti mai mult la tine. Este bine sa-ti mai lasi si partenerul de cuplu sa ia decizii cu privire la viitorul realtiei voastre.

 

BALANTA

Ceva pozitiv ti se va intampla. Poate ca vei avansa din punct de vedere profesional sau poate ca iti vei gasi jumatatea. Important este sa nu gandesti prea mult si sa iei decizia potrivita pentru tine. 

 

SCORPION

Dragostea este aspectul care iti ocupa cea mai multa energie in aceasta perioada. Te straduiesti din rasputeri sa faci ca relatia sa fie asa cum iti doresti tu. Ai putea incerca sa-l atragi pe drumul tau si pe partenerul tau.  Are multe de spus si ai putea fi surprinsa sa privesti lucrurile din perspectiva lui.
 

 

SAGETATOR

Iti vei lua inima in dinti si ii vei spune iubitului toate aspectele care te deranjeaza la relatia voastra. Acest actiune te va liniti si iti va da o perspectiva foarte clara asupra viitorului vostru. Simti nevoia sa iei o pauza, sa te deconectezi de toata agitatia de care ai avut parte la serviciu in aceasta perioada.

 

CAPRICORN

Te poti intalni cu o persoana din trecutul tau, pentru care ai avut sentimente puternice, iar acest lucru te va rascoli. Simti putina gelozie, dar ar trebui sa analizezi lucrurile si sa intelegi ca trecutul este trecut si fiecare si-a ales drumul lui. Te asteapta un sfarsit de saptamana minunat, in compania prietenilor, asa ca relaxeaza-te!  


 

VARSATOR

Gandeste-te foarte bine la motivele pentru care vei sa renunti la actualul tau job. Incearca sa nu iei decizii emotionale si intreaba-te daca ai un motiv real pentru care vrei sa faci asta. Esti obosita, iar o mica pauza te-ar ajuta sa vezi lucrurile dintr-un alt unghi. 

 

PESTI

Vei avea parte de o surpiza foarte placuta astazi. O persoana speciala te va invita in oras. Ai face bine sa accepti si sa te bucuri din plin de compania sa. Pe plan profesional, se intrevede un castig din activitati extra job, in care ai renuntat sa mai crezi, dar se pare ca de-abia acum vin roadele muncii tale. 
 

related posts

Modifică setările cookies