Horoscop zilnic 16 mai 2017. Leii au o influenta pozitiva asupra celor din jur, iar Varsatorii au un conflict


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 mai 2017.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Astazi esti intr-o dispozitie foarte buna. Te bucuri de prezenta partenerului tau si te distrezi pe cinste. Se pare ca relatia ta avanseaza si ai planuri de viitor cu el. Esti o norocoasa!

TAUR

Ai impresia ca iubitul tau iti ascunde ceva, esti mult prea paranoica. Relaxeaza-te, totul va fi bine. Ai alte probleme mult mai importante.

GEMENI

Simti nevoia sa evadezi din cotidian, esti tentanta sa pleci intr-o excursie cu persoana iubita. Sa discuti asta si cu prietena ta cea mai buna. Sunt sanse mari sa doreasca sa vina si ea.

RAC

Tinuta de azi este superba si nu are cum sa treaca neobservata. Pe seara preferi sa petreci timp singura si sa iti reorganizezi gandurile.

LEU

Socializezi foarte mult astazi si dai sfaturi utile oamenilor din jur. Influentezi lumea in mod pozitiv. Ai oportunitatea sa intalnesti o persoana speciala.

FECIOARAA

Datoria prietenelor iesi pe seara in oras si te distrezi de minune. Exista dragoste la prima vedere intre tine si un barbat din local. Aveti multe subiecte in comun. Scanteia s-a aprins!

BALANTA

La serviciu ai sanse sa fii promovata si te concentrezi pe viitoarele colaborari. Pe seara perosna iubita iti pregateste o seara romantica.

SCORPION

Astazi este ziua unei prietene apropiate si ii organizezi o petrecere supriza. Te ocupi de toate detaliile  si inviti multa lume. Te revezi cu un fost prieten si rezolvi toate probleme din trecut.

SAGETATOR

In sera asta participi la un eveniment si esti increzatoare pe tine. Daca esti implicata intr-o relatie de lunga durata, acesta iti este alaturi. Iar daca esti singura, datorita spontaneitatii tale iti intalnesti dragostea adevarata.

CAPRICORN

Este nevoie sa ii acorzi spatiu partenerului tau de viata si sa reflectezi la ultimele tale alegeri. Iti prinde bine daca ai un moment de singuratate.

VARSATOR

Exista sanse mari ca la serviciu sa existe un conflict. Nu lasa acest lucru sa te afecteze, este temporar. Pe seara familia iti face o surpriza si iti cumpara un cadou.

PESTI

Astazi te bucuri de momente de neuitat cu perosoana iubita. Pregatesti o cina romantica si discuti un subiect important. Ii asculti parerea si vei tine cont de ea.

  • Horoscop zilnic 16 mai 2017. Leii au o influenta pozitiva asupra celor din jur, iar Varsatorii au un conflict

related posts

Modifică setările cookies