Horoscop zilnic 16 martie 2016. Leii se decid cu privire la viitorul profesional, iar Pestii resimt stresul de la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 martie 2016. 


BERBEC

Ai parte de o perioada linistita in ceea ce priveste viata sentimentala. Daca ai deja o relatie, legatura cu partenerul tau va sta sub semnul bunastarii si sensibilitatii.

TAUR

Relatiile cu prietenele tale iti capteaza astazi intreaga atentie. Este posibil sa primesti unele vesti care sa-ti strice planurile pentru aceasta zi.

GEMENI

Nu ai deloc timp pentru relaxare si vei petrece ore bune incercand sa rezolvi o situatie destul de dificila, care ti-a fost atribuita la locul de munca.

RAC

Dupa o serie de obstacole, reusesti sa obtii ceea ce ti-ai propus. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti strice bucuria de a avea parte de succesul binemeritat dupa o perioada grea.

LEU

Ai primit o oferta atractiva pentru un nou job, insa nu esti sigura daca e momentul potrivit pentru a face o schimbare pe plan profesional. 

FECIOARA

Cu multa rabdare si diplomatie rezolvi toate problemele care apar inca de la orele diminetii. Dupa o zi aglomerata si solicitanta, iti gasesti linistea si fericirea in bratele partenerului tau.

BALANTA

Astazi este o zi in care lumea nu prea tine cont de parerile tale. Ai putea intra intr-un conflict din cauza ca pui la indoiala autoritatea cuiva. 

SCORPION

Primesti o veste importanta la locul de munca inca de la inceputul zilei, care iti da energie pentru urmatoarele ore, motiv pentru care rezolvi tot ce ti-ai propus.

SAGETATOR

Fara sa se intample ceva neasptetat, urmezi programul zilnic, iar la spre seara reusesti sa te detasezi putin de partea cotidiana si sa petreci cateva ore romantice alaturi de persoana iubita.

CAPRICORN

Astazi reusesti sa te faci remarcata, sa fii in forma buna, sa fii vesela si optimista si sa le transmiti si celorlalti o stare de bine.

VARSATOR

Ai parte de o serie de surprize extrem de placute, care te vor inveseli si iti vor face ziua mai frumoasa. In plus ai langa tine niste oameni absolut minunati.

PESTI

Este o perioada agitata la job, iar tu ai inceput sa resimti stresul, de aceea ar fi cazul sa te organizezi mai bine, altfel vei avea de suferit. 

related posts

Modifică setările cookies