Horoscop zilnic 16 martie 2017. Taurii trebuie sa ia o decizie importanta, iar Racii au noroc in dragoste


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 martie 2017.


BERBEC

Esti intr-o forma de zile mari, lucrurile par sa se rezolve de la sine, iar ideile tale de la job sunt apreciate de superiori, deci ziua de astazi o poti declara una de exceptie. 

TAUR

Trebuie sa iei o decizie importanta cu privire la viitorul tau profesional, insa esti destul de indecisa, de aceea ar fi indicat sa te sfatuiesti cu cineva in care ai incredere. 

Citeste si: Cat de romantic este partenerul tau in functie de zodie. Cum isi manifesta iubirea

GEMENI

Iti petreci aceasta zi incercand sa lamuresti unele situatii neplacute care au intervenit in relatia cu partenerul tau si sa-l convingi ca sentimentele pe care sustii ca le ai fata de el sunt reale. 

RAC

Daca esti singura, ai toate sansele sa te indragostesti. Daca esti insa implicata intr-o relatie, ai parte de un moment in care partenerul tau te rasfata cu cateva declaratii de dragoste, care te vor asigura ca el este alesul inimii tale pentru toata viata.

LEU

Te bucuri de viata in toate sensurile, iar cei din jurul tau nu fac decat sa te felicite pentru acest lucru si sa te urmeze. Esti un model pentru ceilalti si, astazi, mai mult ca oricand, ti se recunoaste inca o data influenta pe care o ai asupra lor.

FECIOARA

Ai parte de o zi in care iti tragi sufletul dupa cateva zile epuizante, care te-au stors de toate puterile. In plus, se anunta niste schimbari in viata ta, care iti vor facilita drumul catre cateva reusite pe plan profesional.

BALANTA

Ai parte de o zi favorabila micilor calatorii sau vizitelor in familie. Vei petrece timpul in preajma oamenilor dragi si te vei incarca de energie pozitiva. 

SCORPION

Ti se ofera sansa de a face ceva iesit din comun, cu care iti vei surprinde partenerul si nu numai. O astfel de activitate este binevenita acum, dupa o saptamana in care odihna nu ti-a fost cea mai buna prietena, iar responsabilitatile te-au epuizat.

SAGETATOR

Este ziua ideala pentru a-ti face ordine in ganduri si pentru a te odihni. Dupa o saptamana grea, in care te-ai implicat in actiivtati solicitante, astazi iti oferi cateva ore de rasfat si liniste. 

CAPRICORN

Astrele nu sunt de partea ta, de aceea ar fi mai bine ca astazi sa eviti discutiile importante si luarea unor decizii majore pentru tine sau pentru locul de munca la care lucrezi. 

VARSATOR

Esti intr-o forma fizica de invidiat, iar cei din jurul tau par sa observe acest lucru, asa ca nici astazi nu renunti la ora de sport, chiar daca esti obosita si nici nu prea ai chef.  

Citeste si: Ce sa NU II SPUI si sa NU II FACI niciodata partenerului...in functie de zodie! Ce il enerveaza cel mai tare

PESTI

Ai parte de o zi agitata, in care apar cateva situatii neprevazute la locul de munca si pentru care trebuie sa dai dovada de multa rabdare si diplomatie. 

related posts

Modifică setările cookies