Horoscop zilnic 16 martie 2018. Scorpionii se îndrăgostesc. Vezi ce se întamplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 16 martie 2018.


 

BERBEC 

Oricât ai încerca, astăzi nu reușeșți să te concentrezi sub nicio formă și să duci lucrurile la bun sfârșit. Gândul îți stă la sfârșitul de săptămâna și la planurile pe care ți le-ai făcut cu prietenii. Totuși, nu are cine să lucreze în locul tău, așa că fă un efort și termină-ți taskurile.

 

TAUR

Nu ai energia necesară pentru a te ocupa de tot ce ți-ai propus și asta te va indispune pentru că nu dai randament. Asta înseamnă că, vrei nu vrei, ceea ce ai fi putut să faci astăzi vei face mâine și nu te vei putea bucură pe deplin de weekend.

 

GEMENI

Nu ții cont de un sfat venit din partea unui prieten apropiat și vei ajunge să regreți această decizie. Îți vei da seama că te-ai înșelat, că nu ai avut dreptate, iar situația prezența te nemulțumește. Pe viitor, ține cont și de părerile celor dragi.

 

RAC

Ziua de astăzi îți aduce și bucurie și tristate. În prima parte a zilei te loveșți de tot felul de obstacole care îți vor pune răbdarea la încercare. Totuși, dacă reușeșți să le depășeșți, vei avea parte de satisfacții care îți vor schimba radical starea de spirit până spre seară.

 

LEU

Ți se da un task și eșți pusă în dificultate pentru că trăieșți cu senzația că nu te vei descurca, dar te înșeli. Trebuie să ai mai multă încredere în ține. La final, când îți vei da seama că totul ți-a ieșit bine, vei avea o satisfacție uriașă.

 

FECIOARĂ

Ceea ce ai de făcut astăzi îți ocupă mai mult timp decât ai fi crezut și îți da peste cap restul planurilor. Va trebui să dai dovadă de mai multă eficientă pentru a o scoate la capăt. Nu este imposibil, dar nici nu vei avea o misiune ușoară.

 

BALANȚĂ

Astăzi vei fi comparată cu cineva și, fără să vrei, te vei lasă cuprinsă de gelozie. Încearcă să depășeșți cât mai repede momentul și, pe viitor, muncește mai mult dacă vrei să îți depășeșți adversarii și să fii pe primul loc.

 

SCORPION

Planul personal este frumos aspectat astăzi. Îți petreci timpul în compania unei persoane care reușește să te atragă atât intelectual, cât și fizic. Nu ai mai avut de mult timp astfel de sentimente față de cineva, așa că te simți copleșită.

 

SĂGETĂTOR

Va trebui să îți controlezi trăirile de astăzi pentru că vei fi precum un vulcan care stă să erupă și la orice conflict, oricât de mic, vei simți că vei răbufni. Ai grijă să nu îți verși nervii pe cineva nevinovat. Gândește-te că mâine începe weekendul și te vei putea odihni.

 

CAPRICORN

Doreșți să faci o achiziție care depășește cu mult bugetul tău. Analizează situația din toate unghiurile și gândește-te bine dacă merită să faci un împrumut pentru a avea acel lucru. Nu te grăbi să iei decizia finală.

 

VĂRSĂTOR

Astăzi va trebui să dai dovadă de curaj pentru a depăși o situație mai dificilă. Te arunci cu capul înainte, fără să stai prea mult pe gânduri și, din fericire, nu vei regreta deziciile luate, chiar dacă au fost pripite. Eșți pe drumul cel bun.

 

PEȘTI

Îți iei o zi liberă în plus și o dedici în totalitate relaxării și shoppingului. Ia-ți cea mai bună prietenă și mergeți împreună în mall, la film și la spa. Vei reuși să scapi în timp record de toată tensiunea acumulată în timpul săptămânii.

related posts

Modifică setările cookies