Horoscop zilnic 16 septembrie 2014. Leii au probleme de sanatate, iar Taurii primesc o veste buna 


Berbecii au o zi stresanta, iar Fecioarele primesc bani. Citeste intreg horoscopul zilnic mai jos!


BERBEC

Ai parte de o zi stresanta, in care lucrurile nu-ti ies asa cum ti-ai dori si asta te impiedica sa ai o dispozitie prea buna. Incearca sa nu te panichezi prea tare, pentru ca totul va trece repede. 

Citeste si: Miley Cyrus publica singura poze cu ea nud. Ce imagine a urcat pe net

TAUR

Primesti o veste buna de la locul de munca, care implica ori mai multi bani, ori o promovare. Ai energie si reusesti sa termini foarte repede proiectele pe care le aveai pentru intreaga saptamana.

GEMENI

Esti implicata intr-o discutie contradictorie la locul de munca, la finalul careia nu reusesti sa obtii ceea ce ti-ai fi dorit, astfel ca esti nevoita sa rezolvi niste treburi administrative.

RAC

Primesti un cadou de la prieteni fara sa fie o ocazie speciala, acestia dorindu-si sa te bine dispuna dupa o perioada in care ai suferit pe plan sentimental.

LEU

Durerile de spate sunt din ce in ce mai presistente, de aceea te hotarasti ca este momentul in care sa iti faci o programare la un medic specialist.

FECIOARA

Primesti o suma de bani neasteptata care te ajuta sa iti achiti o parte din datorii si chiar sa-ti indeplinesti cateva dorinte la care visai de ceva vreme.

BALANTA

Primesti o sarcina importanta la locul de munca care iti acapareaza majoritatea timpului din aceasta perioada, asa ca incerci sa le explici amicilor ca nu prea ai timp de ei.

Citeste si: Dintr-o papusa Barbie s-a transformat intr-o femeie obisnuita. Cum arata acum Eiza Gonzalez, actrita cu care Liam Hemsworth a inlocuit-o pe Miley Cyrus

SCORPION

Intalnesti o persoana cu care gasesti multe puncte comune si cu care iti face placere sa-ti petreci timpul, asa ca seara iesiti in oras.

SAGETATOR

Departe de a avea o zi ideala, te straduiesti din rasputeri sa-i multumesti pe toti, mai ales pe superiorii de la job care iti cer sa faci atat de multe lucruri intr-un timp scurt.

VARSATOR

Apar niste cheltuieli neprevazute care te determina sa-ti schimbi planurile pentru urmatoarele zile. Trebuie sa renunti la cateva placeri.

CAPRICORN

Ai o stare de spirit foarte proasta si n-ai chef de nimic, asa ca preferi sa petreci intreaga zi singura si sa te uiti la seriale sau pur si simplu sa lenevesti.

PESTI

Te certi cu iubitul inca de la primele ore ale diminetii, insa reusiti sa va impacati spre seara cand iesiti in oras la o cina romantica, apoi mergeti sa vedeti un film.

related posts

Modifică setările cookies