Horoscop zilnic 17 aprilie 2017. Racii au incredere in fortele proprii, iar Scorpionii sunt cu gandul la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 aprilie 2017.


Berbec

Luna in Capricorn te influenteaza intr-un mod pozitiv si iti ofera mult mai mult curaj si incredere in tine. Incearca, totusi, sa nu te concentrezi prea mult pe partea profesionala, pentru ca, la urma urmei este zi de sarbatoare, si sa uiti de cei dragi. Este momentul sa le arati celor dragi cat de mult ii apreciezi.

Taur

Desi te straduiesti, se poate ca o parte din munca ta sa nu fie observata din cauza atitudinii umile pe care o afisezi. Toata lumea stie ca Taurii nu sunt cele mai comunicative persoane si in niciun caz laudaroase. Daca astazi esti in vizite pe la rude sau prieteni, incearca sa ai o atitudine cat mai prietenoasa si sa raspunzi cu umor la ironiile celorlalti.

Gemeni

E posibil ca nativii acestei zodii sa cada prada unei stari de nervozitate, data de prezenta lunii in zodia Capricornului. Incearca sa nu rasfrangi aceasta nervozitate asupra celor dragi si ai rabdare pana vei ajunge la job ca sa iti faci probleme pentru proiectele in care esti implicata.

Rac

Ai foarte multa incredere in tine si simti ca poti indeplini orice iti propui, insa ar trebui sa ai grija ca ambitia sa nu intervina intre tine si cei dragi.

Leu

Nativii Leu se vor simti foarte bine, fiind inconjurati in cea mai mare parte a zilei de familie si prieteni. De asemenea, se vor aprecia din ce in ce in mai mult, crescandu-le astfel increderea de sine.

Fecioara

Fecioarele nu duc lipsa de ambitie si de vointa de lucru. In cursul zilei este posibil sa ai anumite presimtiri legate de viata profesioanala, insa carora n-ar trebui sa le dai curs, datorita muncii exceptionale pe care o depui la job. Deocamdata, astazi ar trebui sa te concentrezi ca sa le faci celor dragi ziua cat mai frumoasa.

Balanta

Contributiile Balantei in sferele sociale nu vor fi recunoscute oficial, insa vor fi observate de catre cei din jurul lor. Acestea fiind spuse, ar trebui sa incepi sa desfasori activitati mai solicitante si care atrag dupa sine mai multe responsabilitati.

Scorpion

Desi gandul tau este la job, ar trebui sa iei o pauza si sa te dedici total celor dragi. Persoana iubita are nevoie de prezenta ta, iar acum este momentul sa ii arati cat inseamna el pentru tine.

Sagetator

Planurile pe ziua de azi sufera cateva modificari majore, insa asta nu ar trebui sa va demoralizeze. Dati dovada de spontaneitate si la finalul zilei sunteti incantati de ziua petrecuta in compania unor oameni de calitate.

Capricorn

Nativii acestei zodii ar trebui sa fie constienti ca lipsa de comunicare nu le ofera tocmai o imagine buna in fata celor din jur. Cu toate acestea, eforturile depuse pana acum vor fi apreciate si le vor aduce merite considerabile.

Varsator

Varsatorii isi dedica ziua parsoanelor dragi din viata lor, insa au parte si de cateva momente tensionate. Cu calm, toate vor fi rezolvate. Incearca sa nu pui la suflet toate vorbele dure pe care le auzi azi.

Pesti

Eforturile voastre nu sunt recunoscute de catre ceilalti, lucru ce nu va bucura nici pe voi. Sfatul nostru ar fi sa va implicati mai mult in activitatile pe care le intreprindeti. 

related posts

Modifică setările cookies