Horoscop zilnic 17 aprilie 2018. Peștii sunt răscoliți sufletește. Vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul zilei de 17 aprilie 2018.


BERBEC

Suferi o dezamăgire astăzi și totul pornește de la faptul că un prieten apropiat nu este de acord cu tine în privința unui subiect important. Chiar dacă nu sunteți de această dată pe aceeași lungime de undă, trebuie să îi respecți părerea.

TAUR

Dacă ai greșit față de un prieten, astăzi ai șansa să îndrepți lucrurile. Realizezi cât de importantă este relația voastră și ai face orice pentru a șterge cu buretele toate momentele neplăcute.

GEMENI

O întâmplare de astăzi reușește să te impresioneze până la lacrimi. Îți este atinsă o coardă sensibilă și simți că nu mai eșți în stare să duci la bun sfârșit taskurile zilnice. Încearcă să te aduni.

RAC

Trebuie să pui pe cineva la punct, iar asta îți displace profund. Totuși, cineva trebuie să o facă, iar ție îți va reveni această misiune. Mobilează-te și dă dovadă de tărie de caracter.

LEU

Va trebui să scoți o suma importantă din cont pentru a-ți ajuta un membru al familiei. Vei fi tristă pentru că îți doreai să faci altceva cu banii respectivi, dar gestul tău nu va rămâne nerăsplătit.

FECICARĂ

O întâmplate de astăzi te pune pe gânduri și te face să îți regândești planurile de viitor. Dacă ești nemulțumită de un anumit plan din viața ta, acum capeți voința necesară pentru a schimba ceva.

BALANȚĂ

Planul profesional este în floare. Primești laude, dar nu din partea șefilor, ci din partea unei persoane care reprezintă concurența și care îți face și o ofertă pentru a i te alătura. Pune în balanta plusurile și minusurile înainte de a lua o hotărâre.

SCORPION

Fructifică-ți creativitatea pentru a da naștere unui proiect care să îți aducă venituri suplimentare. Ai nevoie de asta, iar astăzi te bucuri și de susținerea astrelor. Prin urmare, orice activitate începi astăzi va fi de succes.

SĂGETĂTOR

Ziua de astăzi va fi marcată de un conflict pe care îl vei avea cu un prieten. Din păcate, situația se va agrava și va duce la ruptura dintre voi. Privește partea bună a lucrurilor, nu avea rost să păstrezi legătura cu un prieten fals.

CAPRICORN

Ești măcinată de gelozie și, din păcate, nu reușeșți să te controlezi. Încearcă să faci ordine în viața personală, în așa fel încât să-ți recapeți liniștea și starea de bine.

VĂRSĂTOR

Planifică-ți o vacanță cât mai repede pentru că nu îți mai stă mintea la muncă și nu reușeșți să fii atât de productivă pe cât ți-ai dori. Ia o pauză, astfel încât să te întorci apoi în forță și să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus.

PEȘTI

Un fost iubit reușește să te răscolească astăzi. Lumea îți este dată peste cap și nu te mai simți în stare să faci nimic. Dacă face parte din trecutul tău, încearcă să nu te mai lași atât de afectată de el. 

related posts

Modifică setările cookies