Horoscop zilnic 17 decembrie 2014. Taurii au probleme la job, iar Pestii petrec ziua la cumparaturi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Esti preocupata de starea de sanatate a unei persoane apropiate, deoarece in ultima vreme aceasta nu s-a simtit foarte bine si nici nu a facut investigatiile necesare, iar tu iti doresti sa o ajuti.

TAUR

Din cauza unor probleme la job, nu ai timp sa-ti duci la bun sfarsit planurile pe care ti le facusei pentru ziua de astazi, asa ca esti nevoita sa renunti la iesirea din oras cu prietenii.

GEMENI

Astrele nu sunt de partea ta in aceasta zi, nu ai chef de socializare si nici nu prea esti dispusa sa dai dovada de prea multa intelegere, de aceea ar fi bine sa te feresti de intalnirile de la munca.

RAC

Incepi ziua perfect, cu o surpriza din partea persoanei iubite care iti demonstreaza inca o data cat de mult tine la tine. Seara o petreceti tot impreuna, la o cina romantica. 

LEU

O cheltuiala neprevazuta iti da peste cap toate planurile de cumparaturi pe care ti le facusei, iar acum esti nevoita sa gasesti o varianta pentru a iesi in aceasta incurcatura.

FECIOARA

Esti implicata intr-un proiect important la job care iti ocupa majoritatea timpului si din cauza caruia iti cam neglijezi partenerul de viata, asa ca trebuie sa fii atenta la acest aspect.

BALANTA

Se anunta o zi aglomerata pentru tine, in care ai foarte multe lucruri de rezolvat la job, apoi vrei sa faci si o parte din cumparaturile de sarbatori, de aceea trebuie sa-ti organizezi timpul foarte bine.

SCORPION

Te trezesti cu o dispozitie de zile mari, lucru care te ajuta pe parcursul intregii zile si care iti da energie pentru a iti termina treburile de la job, dar si pentru o iesire cu prietenele. 

SAGETATOR

Esti foarte irascibila si din cauza asta ajungi sa te certi cu un coleg dintr-un motiv destul de pueril, vina fiind doar a ta. Chiar daca pana la urma rezolvi aceasta problema, ar fi bine sa fi mai atenta pe viitor.

CAPRICORN

Primesti o oferta de a te implica intr-un proiect destul de important, insa nu esti foarte sigura daca accepti sau nu, de aceea ar trebui sa te consulti cu o persoana de incredere pentru a lua o decizie. 

VARSATOR

Ai parte de o zi linistita, in care nimeni si nimic nu iti poate distruge starea de spirit, asa ca iti duci la bun sfarsit activitatea de la job, apoi te relaxezi impreuna cu prietenele. 

PESTI

Esti in cautarea cadourilor perfecte pentru cei apropiati si, pentru ca astazi ai o zi libera, iti petreci majoritatea timpului in magazine. 

related posts

Modifică setările cookies