Horoscop zilnic 17 decembrie 2016. Balantele au parte de cateva conflicte, iar Varsatorii sunt intr-o dispozitie buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 decembrie 2016.


BERBEC

Poti avea parte de anumite surprize placute din partea iubitului si asta iti poate ridica moralul destul de mult. Chiar daca este weekend,  anumite obligatii de la locul de munca te pot face sa nu iti poti realiza obligatiile fata de familie. 
 
TAUR

Incearca sa te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de rezolvat foarte urgent. Relatiile cu prietenii sunt afectate din cauza ta si de aceea va trebui sa te recompensezi cumva. Exista riscul de a te certa cu o persoana importanta.
 
GEMENI

Un drum pe care trebuia sa-l faceti se amana sau se anuleaza. Desi la inceput esti afectata, mai tarziu iti vei da seama ca aveai nevoie de putina odihna. Nu este o zi buna pentru a comunica lucruri importante si nici de a lua vreo decizie. 
 
RAC

Reusesti cu succes sa-ti ascunzi emotiile fata de ceilalti. Chiar daca iti vor pune intrebari, vei fi extrem de evaziva. Azi nu ai nevoie de sprijinul nimanui si crezi ca te poti descurca singura cu problemele pe care le intampini. Modul tau de abordare va jigni cateva persoana apropiate. 

LEU

Incearca sa nu iti propui sa rezolvi probleme importante pentru ca nu este o zi in care sa incepi sau sa pui baza unor planuri marete. Este mai mult o zi in care trebuie sa reflectezi puternic la ceea ce iti doresti cu adevarat si sa crezi in ceea ce simti. 

FECIOARA

Azi este o zi in care vei simti ca poti lua o gura de aer dupa zilele mai grele prin care ai trecut. Nu trebuie sa te ingrijorezi daca dorintele tale nu s-au implinit inca pentru ca trebuie sa recunosti ca unele progrese s-au facut si nu e chiar ca la inceput. 

BALANTA

Nu poti ocoli anumite conflicte cu prietenii. De aceea, in acest week-end vei avea parte de reactii interesante din partea acestora si ar fi bine sa nu opui rezistenta unor probleme care necesita rezolvare. E posibil sa fii extrem de implicata intr-un proiect si sa trebuiasca sa muncesti mai mult, chiar si in week-end.  

SCORPION

Incearca sa ramai pozitiva si nu iti crea singura probleme azi. Fa un efort si lasa in urma problemele vechi ca sa poti pasi mai departe in viitor. Vei putea sa impresionezi oameni importanti prin capacitatea de a rezolva problemele. Multe aspiratii de-ale tale se pot realiza incepand din acest week-end. 

SAGETATOR

In acest week-end, vei fi mai ocupata decat ai fi crezut, iar unele planuri pe care ti le-ai facut nu vor fi duse pana la capat. Asta va reprezenta pentru tine o sursa de stres mai ales daca este vorba de lucruri care tin de caminul tau, casa ta. Te vei plange tuturor de faptul ca esti prea stresata si ca de fapt nu poti face nimic.

CAPRICORN

Vei rezolva cu succes unele probleme de familie si vei putea cu usurinta sa abordezi probleme de care pana acum te-ai ferit. Niste vesti importante din partea unei prietene te vor insenina azi. Daca ai lucruri extrem de personale de rezolvat, rezolva-le pana luni.

VARSATOR

Esti intr-o pasa foarte buna si debordezi de energie si buna dispozitie. Vei reusi sa ii faci si pe ceilalti sa se simta bine. Exista posibilitatea de a avea un castig financiar, dar ar trebui sa stii exact cat sa ceri si mai ales cum sa ceri. Foloseste-ti intuitia. 

PESTI
 
Lucrurile incep incet, incet sa se aranjeze, chiar fara a face neaparat niste eforturi mari. Exista o mare intelegere pe care o manifesti fata de ceilalti, dar cel mai important in aceasta zi este faptul ca intelegerea cu partenerul este mai buna decat pana acum. 

related posts

Modifică setările cookies