Horoscop zilnic 15 decembrie 2017. Leii petrec o zi romantica, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 15 decembrie 2017.


BERBEC

Cineva din trecutul tau revine in forta in atentia ta. Chiar  daca ati fost foarte apropiati intr-o vreme, asta nu inseamna ca va veti conecta si acum. Sunt prea multe diferente intre voi, chiar daca persoana respeciva si-ar dori sa reluati legatura din punctul in care ati incheiat. 

 

TAUR

Simti nevoia sa iei o mica pauza in relatia cu partenerul tau. Asta nu inseamna neaparat ca vrei sa pui capat relatiei, ci pur si simplu iti doresti sa petreci putin timp doar tu cu tine. 
 

GEMENI

Sentimentele tale sunt amestecate astazi. Te intrebi daca relatia ta este pe drumul cel bun. Ar trebui sa vorbiti deschis despre ceea ce simtiti amandoi. Daca sunt anumite lucruri care ar trebui discutate, atunci nu mai amanati. 

RAC

Daca esti o persoana singura, ai sanse foarte mari sa cunosti astazi pe cineva cu adevarat special, care te va surprinde intr-un mod extrem de placut. Ai o personalitate magnetica si incantatoare, care se remarca intotdeauna.


LEU

Te bucuri de o zi minunata impreuna cu partenerul tau. Aveti o relatie frumoasa si faptul ca te face sa razi mult conteaza enorm pentru tine. Rasul este cel mai bun medicament si daca reusiti sa faceti haz de necaz, chiar formati un cu cuplu pe cinste. 

FECIOARA

Romantismul si dragostea sunt sentimente minunate si extrem de contagioase. Simti ca te-ai putea indragosti de oricine si orice persoana care iti iese in cale deschide o usa spre o noua lume. Ai o zi minunata! 


BALANTA

Te simti foarte atrasa de o persoana care locuieste departe. Chiar daca pare o iubire de vacanta, esti dispusa sa innvestesti in aceasta relatie. Este foarte multa pasiune intre voi si simti ca este in sfarsit ceea ce ai cautat de o viata.


SCORPION

Astazi esti pusa in postura de negociator. Pentru a obtine ceva ce iti doresti extrem de mult, va trebui sa negociezi la sange cu un oponent extrem de inversunat. Te vei surprinde si tu cat de dura esti atunci cand vrei ceva cu adevarat.


SAGETATOR

Astrele te pun intr-o situatie delicata astazi la job. Vei fi nevoita sa dai raportul superiorilor, care vor ceva mai multa implicare din partea ta la munca. Nu ai motive de ingrijorare, insa trebuie sa demonstrezi ca esti competenta in ceea ce faci.

 

CAPRICORN 

Esti foarte preocupata de cariera ta si dai dovada de o ambitie iesita din comun atunci cand vine vorba de realizarea obiectivelor la munca. Tragi tare ca sa obtii ceea ce iti doresti si nu tii cont de ce ar putea crede colegii despre tine.

 

VARSATOR

Te simti atrasa de o persoana care iti face avansuri de ceva vreme, insa nu crezi ca este cea mai potrivita persoana pentru tine. Incerci sa rezisti  tentatiei, insa iti este din ce in ce mai greu.
 

PESTI

Te simti fericita. In adevaratul sens al cuvantului. Esti multumuita de felul in care arata viata ta in acest moment si te consideri o persoana binecuvantata. Incerci sa ii convingi si pe cei din jur sa vada partea plina a paharului.

related posts

Modifică setările cookies