Horoscop zilnic 17 februarie 2016. Taurii au o atitudine delasatoare, iar Leii trebuie sa se multumeasca cu mai putin


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 februarie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Primesti o propunere interesanta din partea unei persoane de incredere, insa esti in dubii daca sa accepti sau nu. Oricat de tentanta ar fi, simti ca trebuie sa te gandesti bine inainte de a da un raspuns afirmativ.

TAUR

Ai o atitudine delasatoare astazi, iar lucrul acesta iti creeaza o multime de deservicii. La job, comportamentul tau nu este vazut cu ochi buni, iar colegii te vorbesc pe la spate. Ar fi bine sa iesi cat mai repede din aceasta stare.

GEMENI

Este o zi plina de evenimente, obositoare, dar si satisfacatoare in acelasi timp. Desi sunt momente in care te simti epuizata, la finalul zilei esti mandra de tot ceea ce ai realizat. Cu aceasta atitudine, poti face orice iti propui!

RAC

Te simti agresata de o persoana de sex masculin, care devine din ce in ce mai insistenta. Desi i-ai dat de mai multe ori de inteles ca nu esti interesata de el, par ca pur si simplu nu vrea sa accepte "nu" ca raspuns.

LEU

Este o zi in care trebuie sa te multumesti cu mai putin, pentru ca pur si simplu nimic nu iese asa cum ti-ai planificat. Asta nu inseamna ca te dai batuta, dar uneori mai trebuie sa facem si compromisuri.

FECIOARA

Ai parte de o surpriza mai putin placute, care iti da toate planurile peste cap. Nu este ins cazul sa te demoralizezi, pentru ca nu este ceva ce nu poate fi reparat. Rezolvi totul cu mult calm.

BALANTA

Ai tendinta de a te victimiza si nu iti sta deloc bine in postura de neajutorata. In plus, atragi atentie nedorita asupa ta. Este momentul sa vezi si partea plina a paharului si sa nu mai crezi ca toti ceilalti au o viata mai buna ca a ta.

SCORPION

Ai parte de o situatie inedita la job, acolo unde esti pusa in fata unei probleme pe care nu ai mai intalnit-o pana acum. Dai dovada de imaginatie si spontaneitate si ii surprinzi pe toti cu ideile tale.

SAGETATOR

Astazi pur si simplu nu vrei sa respecti regulile si esti mai rebela ca niciodata. Desi te simti bine in aceasta postura, cei din jurul tau nu vad cu ochi buni aceasta atitudine a ta. Incearca sa gasesti o cale de mijloc.

CAPRICORN

O altercatie cu un coleg de birou iti strica putin inceputul zilei, insa lucrurile se mai calmeaza spre seara. In ciuda tensiunii acumulate, pana la urma reusesti sa rezolvi aceasta situatie delicata.

VARSATOR

Persoana iubita nu se mai ridica la nivelul cerintelor tale si esti din ce in ce mai dezamagita. Desi ai vrea sa ii spui ce ai pe suflet, inca nu ai curajul necesar si suferi in tacere.

PESTI

Astazi esti supusa unor ispite de ordin sentimental, insa reusesti sa le faci fata...cu ceva efort. Iti place sa fii admirata si curtata, insa in acest moment prioritatile tale sunt altele.

related posts

Modifică setările cookies