Horoscop zilnic 17 februarie 2017. Scorpionii pot avea probleme medicale, Varsatorii primesc o veste care ii deruteaza


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 februarie 2017.


BERBEC

Ai o conexiune extraordinara cu cei din jurul tau, astazi si reusesti sa faci o multime de lucruri pe care nu le-ai fi dus la capat de una singura. Lucrul in echipa e o lectie buna pentru tine.

TAUR

Te simti bizar de plina de energie si ai chef de tot felul de copilarii si de activitati vesele. Cei din jur sunt impresionati de stare pe care o emani si iti intra in joc.

GEMENI

E o zi numai buna pentru a acorda ceva atentie si sectorului amoros. Partenerul iti poate face reprosuri la care nu te-ai fi asteptat si esti nevoita sa discuti despre asta.

RAC

Nu ti-ar strica o zi in care sa te ocupi doar de odihna si de starea ta de bine. Incearca sa uiti pentru scurt timp de responsabilitatile pe care le ai si s iti acorzi mai multa atentie.

LEU

Te enerveaza orice si nimeni si nimic nu iti poate intra in gratii. Nu vrei sa auzi si sa vezi altceva decat esti cu adevarat obligata si iti dedici toata ziua doar tie insati.

FECIOARA

Daca vei fi suficient de sincera cu cei din jurul tau, astazi, vei reusi sa spui ceea ce te deranjeaza fara sa superi pe nimeni. In definitiv, asta este cea mai buna optiune pe care o ai.

BALANTA

Ai tot felul de sentimente contradictorii astazi, mai ales dupa ce un prieten te anunta ceva ce te dezamageste. Nu iti este clar daca ai gresit tu ceva sau daca pur si simplu nu te poti baza pe nimeni, niciodata.

SCORPION

Ai o zi foarte buna, toate astrele par sa se fi aliniat pentru tine! Sunt sanse mari sa cunosti persoane noi sau sa primesti o invitatie croita parca pe sufletul tau.

SAGETATOR

Te implici in tot soiul de activitati cu prietenii, dupa ziua de munca sau de scoala si impreuna reusiti sa imbunatatiti o zi care nu promitea prea multe, la inceputul ei.

CAPRICORN

Simti un val de afectiune din partea cuiva de la care nu credeai ca poti primi astfel de semne. Iei in considerare ce se intampla si te gandesti serios daca sa incerci sau nu o relatie noua.

VARSATOR

Esti usor sensibila astazi si nu ai deloc rabdare sa explici cuiva de ce te simti asa. Eviti sa iei contact cu prea multe persoane, tocmai pentru ca nu vrei sa lasi impresia ca esti o persoana rece.

PESTI

Se intampla lucruri foarte bune la capitolul dragoste. Ai gasit oportunitatea de a imbunatati viata de cuplu sau ai cunoscut pe cineva care iti face inima sa bata mai tare. In orice caz, are loc o scanteiere, in ceea ce priveste sectorul amoros.

related posts

Modifică setările cookies