Horoscop zilnic 17 februarie 2018. Sagetatorii cunosc o persoana interesanta, vezi ce se intampla cu Taurii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 februarie 2018.


BERBEC  

Nu incepi ziua cu bine pentru ca, desi este weekend, inca ai foarte multe de facut, dar recuperezi pe seara, atunci cand esti invitata la o petrecere care se anunta a fi de pomina! 

TAUR

Nu este o zi buna pentru schimbari radicale de look pentru ca vei ajunge sa regreti orice decizie pe care o vei luas astazi in acest sens. Daca vrei sa te tunzi sau sa iti schimbi culoarea parului, amana totul pe saptamana viitoare.

GEMENI 

Incepi ziua intr-o nota extrem de relaxanta, dar starea ta zen va fi perturbata de un telefon din partea unui prieten care iti cere ajutorul. A trebui sa fii umarul pe care el sau ea va plange.

RAC 

Iti petreci ziua la cumparaturi, shoppingul fiind activitatea ta preferata. Pornesti cu ideea de a-ti cumpara noi piese vestimentare, dar nu te limitezi la atat. Sigur vei cumpara ceva nou si pentru casa.

LEU  

Petreci o zi relaxanta in compania persoanei iubite. Nu ai de gand sa te dai jos din pat prea devreme, asa ca sigur veti incepe cu un mic dejun romantic si veti continua cu un film.

FECIOARA

Comunicarea este destul de greoaie astazi asa ca ai grija ce spui si cum o spui pentru ca s-ar putea sa iti fie rastalmacite cuvintele si sa se ajunga la discutii aprinse. Trateaza totul cu diplomatie.

BALANTA

Petreci o zi minunata in compania celor dragi. Reusesti astfel sa uiti de toate supararile si greutatile din ultima perioada si sa le inlocuiesti cu voie buna, zambete cu bucurie. 

SCORPION

Oboseala acumulata din timpul saptamanii isi spune cuvantul. Prin urmare, prioritatea numarul unu in prima zi din weekend va fi sa lenevesti, sa-ti recuperezi fortele. Da-ti telefonul pe silent pentru a te asigura ca nu te deranjeaza nimeni.

SAGETATOR

Apare o noua persoana in viata ta si descoperi ca aveti o multime de lucruri in comun. Iti petreci intreaga zi in compania acestei persoane placute si te incarci cu energie pozitiva. 

CAPRICORN 

Ziua de astazi te prinde pe drumuri. O iesire la munte impreuna cu cei apropiati va fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti schimba starea de spirit in bine. Bucura-te de fiecare moment pentru ca te asteapta o saptamana grea dupa acest weekend.

VARSATOR

Ai grija ce dezvaluiri faci astazi pentru ca s-ar putea sa spui mai multe decat ti-ai dori unei persoane nepotrivite. In caz contrar, s-ar putea sa ajungi subiectul unor barfe neplacute. 

PESTI 

Refuzi sa accepti ca ai gresit fata de o persoana draga si din aceasta cauza veti ajunge la discutii aprinse. Tu esti singura care poate pune punct acestui conflict. Fii corecta si recunoaste-ti vina.

related posts

Modifică setările cookies