Horoscop zilnic 17 ianuarie 2017. Pestii au parte de o intalnire cu trecutul, iar Leii se supara


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 ianuarie 2017.


BERBEC

Te simti lipsita de energie si reusesti cu greu sa faci tot ceea ce ti-ai propus pentru ziua de astazi. Spre seara, petreci cateva ore linistite care te ajuta sa te energizezi si sa te pregatesti de restul zilelor la birou.

TAUR

Taurii cheltuiesc destul de multi bani astazi. Desi nu erau programate, niste cumparaturi costisitoare iti golesc portofelul si te cam lasa cu probleme pana la finalul lunii.

GEMENI

In viata ta se iveste o oportunitate de care trebuie sa profiti. Prima jumatate a zilei te simti dominata de emotie, dar apoi redevii rationala si beneficiezi de sansa ta.

RAC

Te aglomerezi cu treburile casnice si ai parte de o zi plina in care nu trebuie doar sa faci curatenie si cumparaturi, ci si sa duci la bun sfarsit celelalte indatoriri de serviciu si familie. 

LEU

Un membru al anturajului tau reuseste sa te supere si sa iti creeze o stare de nemultumire care persista de-a lungul intregii zile. Abia spre seara reusesti sa te relaxezi si sa te destinzi dupa ziua agitata pe care ai avut-o. 

FECIOARA

Ai parte de un succes, de o reusita care te bucura enorm, dar care te si impinge sa capeti o atitudine aroganta fata de cei din jur. Mare grija la felul in care te comporti, pentru ca risti sa iti faci dusmani dintr-o prostie.

BALANTA

Nativii din Balanta au parte de un inceput de zi agitat, care le strica starea de spirit pentru toata ziua. Seara ajung sa fie extenuati si nu isi doresc decat sa se odihneasca si sa aiba ocazia sa stearga intamplarile neplacute de peste zi.

SCORPION

Simti nevoia sa stai mai mult singura si te izolezi de cei din jur. Ti se pare ca ziua trece foarte greu si abia astepti sa ajungi  acasa, sa fii in preajma celor dragi.

SAGETATOR

In prima jumatate a zilei esti productiva, insa spre seara reusesti sa te mai eliberezi de indatoriri. Dupa o zi grea, ai parte de un final relaxat, alaturi de cei dragi. 

CAPRICORN

Esti nervoasa, irascibila si extenuata. Ziua iti da reale batai de cap, iar saptamana se anunta la fel de plina. Profita de a doua jumatate a fiecarei zile pentru a te relaxa si a-ti reincarca bateriile.

VARSATOR

Te straduiesti de-a lungul intregii zile sa duci la bun sfarsit un proiect pe care l-ai inceput cu bine, de ieri. Din pacate, te obosesti prea tare si ceri prea multe de la tine, iar sfatul nostru este sa mai iei si cate o pauza.

PESTI

Trecutul si viitorul tau se ciocnesc astazi si esti pusa in fata unei situatii fara precedent: aceea de a face ceea ce iti pare o alegere imposibila. Te ghideaza sentimentele si esti foarte emotiva.

related posts

Modifică setările cookies