Horoscop zilnic 17 ianuarie 2018. Racii primesc reprosuri, vezi ce se intampla cu Sagetatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 17 ianuarie 2018.


BERBEC

Ai parte de o zi plina de evenimente, dintre care si unele neplacute. Nu incerca sa iti impui punctul de vedere intr-un mod agresiv, pentru ca nu te va ajuta in niciun fel.

TAUR

Ziua aceasta incepe destul de linistit, pentru tine, insa in a doua partea a ei poti avea parte de evenimente destul de agitate si de neplacute, mai ales la locul de munca.

GEMENI

Este momentul ideal sa te ocupi de acele proiecte pe care le-ai amanat si sa iti asumi responsabilitatea pentru intarzierea pe care ai cauzat-o. Stii deja ca iti vor iesi cu brio, insa asta nu ii linisteste si pe cei din jur, care se bazeaza pe tine.

RAC

Ti se intampla destul de rar sa primesti reprosuri legate de apropierea pe care o ai fata e persoanele dragi, insa astazi cineva care te cunoaste foarte bine se simte neglijat si va incerca sa iti spuna asta.

LEU

Esti pusa pe rasfat si nu vrei ca nimeni altcineva sa fie in prim plan. Astazi te gandesti la tine si la viitorul tau si te ocupi de mici chestiuni menite sa iti asigure si alte zile in care sa te poti rasfata, cel putin din punct de vedere financiar.

FECIOARA

Poti intampina greutati la locul de munca, sau chiar discutii neplacute cu prietenii. Cu putic tact vei reusi sa treci peste ele, fara sa intri intr-un conflict urias, asa cum, sa recunoastem, ti se intampla adesea si te afecteaza pe termen lung.

BALANTA

Treci printr-o perioada tensionata, in familie. Cei dragi au cateva nemultumiri, in ceea ce te priveste, iar reprosurile lor nu te ajuta deloc. Ba din contra, simti ca au intervenit prea mult in viata ta personala si este gata sa iei atitudine in acest sens.

SCORPION

Esti cat se poate de aproape de impresiona o multime de colegi de serviciu, cu unele idei pe care le ai, insa esti tematoare si iti vine greu sa le prezinti asa cum ti-ai dori. Este ziua ideala pentru a prinde curaj si pentru a te face remarcata.

SAGETATOR

Astazi esti nevoita sa rezolvi niste problemele administrative, legate de camin sau de ceva ce tine de viata personala. Te poti lovi de tot felul de obstacole care te fac sa simti ca pierzi timpul incercand sa le rezolvi pe toate, insa spre seara vei fi multumita ca ai reusit sa inchei totul intr-o singura zi, daca nu te dai batuta.

CAPRICORN

Ai o multime de treburi de facut si simti ca nu le mai faci fata. Energia ta este pe terminate si nu gasesti deloc timp pentru o pauza. Ar fi bine sa mai renunti la care un lucru dintre cele pe care le ai rezolvat, pentru ca altfel vei claca.

VARSATOR

Astazi te lovesti de mici lucruri care te fac sa simti ca sanatatea ta ar trebui verificata. Sunt semne de boala, care iti dau de gandit si care n-ar strica deloc sa te indemne catre un control medical.

PESTI

Ai o zi in care nu vrei deloc sa iei parte la viata reala si preferi sa visezi la ceea ce ti-ai dori de la viitor. Trebuie insa sa dai ochii cu realitatea si sa te ocupi macar de cateva lucruri casnice, care nu te vor solicita prea mult.

related posts

Modifică setările cookies