Horoscop zilnic 17 mai 2017. Racii se simt curajosi, iar Capricornii au o intalnire importanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 mai 2017.


BERBEC

Astrele iti surad in iubire. Daca esti singura, ai sanse sa incepi o noua relatie. Abia incepi sa il cunosti si relizezi cate lucruri ai in comun cu el. Te implici intr-un  nou proiect la munca si primesti o mana de ajutor din partea lui. 

TAUR

Astazi ai parte de multa distractie. Partenerul tau de viata si iti pregateste o mare surpriza, iar lucrul asta te face fericita si increzatoare. Relatia voastra devine mai stabila! 

GEMENI

Pentru a obtine ce doresti trebuie sa iti impartasesti sentimentele. Sunt sanse mari ca entuziasmul si spontaneitatea sa atraga lucruri benfice tie.

RAC

Te simti stapana pe tine si curajoasa. Pe seara te intalnesti cu un barbat care are potential sa fie viitorul tau iubit. Te simti foarte bine in prezenta lui. Ce mai astepti?

LEU

Faci o mare schimbare azi, atat la nivelul aspectului, cat si al comportamentului. Iesi din zona ta de confort si abordezi un nou stil. Esti curajoasa si lumea te apreciaza pentru acest lucru.

FECIOARA

Astazi esti schimbatoare, nici partenerul tau nu mai stie ce sa mai inteleaga. Intr-un minut esti atenta cu el, iar apoi il respingi. Este doar temporar, totul o sa revina la normat cat de curand.

BALANTA

La munca esti extrem de apreciata, iar ideile tale laudate si binevenite. Pe seara vrei sa te deconectezi total de la treburile de la birou si iesi la o intalnire cu un barbat interesant. Te simti atrasa de el si esti gata sa ii acorzi o sansa.

SCORPION

Nativii din aceasta zodie au o zi palpitanta. Sunt extrem de euforici si se trezesc usor in centrul atentiei. Nu insa toata lumea vede cu ochi buni manifestarile lor euforice. 

SAGETATOR

Partenerul tau nu iti acorda suficienta atentie ca pana acum, iar acest lucru te surprinde. Nu te panica! Are multe griji la munca. Pe seara totul se rezolva. 

CAPRICORN

Astazi te intalnesti cu o persoana extrem de importanta pentru tine. Te distrezi de minune si vrei sa te revezi cu el cat de curand posibi. Este posibil sa se infiripe ceva.

VARSATOR

Abordezi un subiect pe care doreai de mult sa il discuti cu persoana iubita. Il asculti cu atentie si ii marturisesti ceva foarte important pentru tine. Acest lucru va apropie si mai mult.

PESTI

Este o zi propice pentru facut planuri si inceput proiecte noi. Te simti inspirata si ai toate sansele sa pui bazele unei viitoare afaceri.

related posts

Modifică setările cookies