Horoscop zilnic 17 martie 2016. Berbecii cunosc oameni noi, iar Pestii au probleme la locul de munca


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 martie 2016.


BERBEC

Se anunta o zi agitata, in care intalnesti multi oameni noi cu care trebuie sa realizezi o legatura destul de repede, tinand cont ca trebuie sa colaborezi cu ei pentru un proiect la job. 

TAUR

Ai ramas in urma cu unul dintre proiectele de la job, iar astazi iti dai silinta pentru a termina la timp, de aceea ramai si peste program la birou.

GEMENI

Esti in vacanta si faci tot ce este posibil pentru a profita de aceasta perioada de libertate, tinand cont ca in ultimele saptamani ai avut mult de lucru.

RAC

Toata lumea pare sa vrea ceva de la tine astazi, iar asta te enerveaza si te streseaza peste limite. Incearca sa fii calma, ca sa nu ai discutii cu colegii.

LEU

Primesti o veste proasta din partea unor apropiati si faci tot ce este posibil pentru a-i ajuta pe cei aflati in necaz, chiar daca asta inseamna sa apelezi la contul de economii.

FECIOARA

Este o zi in care trebuie sa finalizezi niste proiecte si sa propui niste idei pentru o noua campanie de promovare a unor produse.

BALANTA

Este o zi agitata, in care trebuie sa dai dovada de foarte mult profesionalism, insa totul va fi in favoarea ta, deoarece spre finalul programului primesti o veste importanta de la job.

SCORPION

Ai probleme de sanatate pe care nu le mai controla. Astazi mergi la un control medical de specialitate pentru a vedea ce ai de facut in acest sens.

SAGETATOR

O buna prietena iti cere ajutorul intr-o problema personala, iar tu nu prea ai idee cum sa o ajuti. Incearca sa fii sincera cu ea si sa-i prezinti situatia in mod obiectiv.

CAPRICORN

Se anunta o zi obisnuita, in care iti rezolvi majoritatea problemelor de la job, iar seara iesi in oras cu prietenii pentru a te relaxa.

VARSATOR

Trebuie sa cumperi un cadou pentru o persoana draga tie, asa ca iti dedici dupa-amiaza acestui scop si mergi la cumparaturi.

PESTI

Se anunta o zi dificila la locul de munca, in care trebuie sa faci fata unor situatii dificile, cu care nu te-ai mai intalnit pana acum.

related posts

Modifică setările cookies