Horoscop zilnic 17 martie 2017. Taurii sunt carcotasi, iar Scorpionii au parte de o zi placuta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 17 martie 2017.


BERBEC

Optimista si increzatoare in fortele proprii, astazi te bucuri de niste rezultate la care nu te-ai fi asteptat niciodata. Niciun obstacol nu poate sta in fata ta, iar reusitele iti infrumuseteaza ziua si te fac extrem de fericita.

TAUR

Esti foarte carcotasa astazi si risti sa superi niste persoane apropiate. Alege cu grija vorbele si nu mai fi atat de dura si de pretentioasa cu cei din jur.  

Citeste si: Cat de romantic este partenerul tau in functie de zodie. Cum isi manifesta iubirea

GEMENI

Este o zi in care vei fi solicitata la maximum, din toate partile. La job toate "se trantesc" in capul tau, acasa ai o multime de lucruri de rezolvat, iar prietenii iti cer si ei ajutorul. Cu calm si rabdare, vei reusi sa le rezolvi pe toate.

RAC

Esti coplesita de atentiile pe care le primesti din partea unui coleg de serviciu, care pare interesat si de o altfel de relatie decat cea colegiala. Desi te simti flatata, nu prea simti ca ar fi "chimie" intre voi.

LEU

Esti pusa in postura dificila de a face dreptate intr-o situatie delicata. Incearca sa fii impartiala si sa nu iei decizii pripite. Vorbele tale vor cantari mult si pot afecta viata unor persoane apropiate.

FECIOARA

Este o zi in care romantismul iti caracterizeaza fiecare gest si fiecare vorba. Esti indragostita sau pe punctul de a te indragosti si asta te face sa radiezi de fericire. Esti optimista si plina de energie.

BALANTA

Te simti neglijata de iubit si ii faci unele reprosuri in acest sens. Din pacate, abordarea ta agresiva a problemei nu face decat sa inrautateasca lucrurile in relatia voastra.

SCORPION

Ai parte de o zi plina de surprize placute, ce constau in oportunitati importante de dezvoltare profesionala si sansa de a recastiga increderea cuiva drag. Profita asa cum trebuie de ocazia de a face ceva inedit, care sa te faca fericita si implinita.

SAGETATOR

Nu raspunde impulsurilor de moment caci s-ar putea sa-i ranesti pe cei din jurul tau. Indiferent de natura problemelor care iti sunt aduse la cunostinta, este important sa-ti controlezi emotiile si iesirile, fara a lasa o impresie neplacuta celorlalti.

CAPRICORN

Un tonus de invidiat si un optimism care va va surprinde toti prietenii. Profitati de aceasta zi pentru a scapa de gandurile neplacute care v-au tulburat mult timp.

VARSATOR

Aveti o mare dorinta de a trai din plin. Vorbiti deschis cu partenerul de viata. S-ar putea sa descoperiti ca aveti aceleasi ganduri si dorinte pentru viitor.

Citeste si: Ce sa NU II SPUI si sa NU II FACI niciodata partenerului...in functie de zodie! Ce il enerveaza cel mai tare

PESTI

Configuratia astrala este cea care comanda in viata voastra amoroasa, ceea ce inseamna ca o sa petreceti o zi de neuitat in compania partenerului, de care va simtiti mai atrasi ca niciodata.

related posts

Modifică setările cookies