Horoscop zilnic 17 septembrie 2014. Racii au probleme financiare, iar Balantele primesc un proiect nou la job


Capricornii se pregatesc sa plece intr-o vacanta, iar Berbecii au o zi obositoare la locul de munca. Citeste mai jos intreg horoscopul zilnic!


BERBEC

Ai o zi obositoare la locul de munca, ceea ce te solicita la maxim si te determina sa ramai la job peste program si sa-ti amani planurile pe care le facusei pentru seara.

TAUR

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite, care iti ofera energie pentru intreaga zi. Termini un proiect de care te-ai ocupat in ultimele saptamani, iar acum rasuflii usurata.

GEMENI

Se anunta o zi obisnuita, in care lucrurile merg de la sine, iti organizezi activitatile la locul de munca, iar seara o petreci alaturi de prieteni in oras.

RAC

Apare o cheltuiala neprevazuta care iti da planurile peste cap, iar iesirea din week-end trebuie sa o amani pe o perioada nedeterminata.

LEU

Departe de a te afla intr-o stare de spirit prea buna, primesti o veste din partea rudelor care inrautateste si mai rau situatia in care te aflii.

FECIOARA

Primesti o suma de bani neasteptata cu care iti rotunjesti economiile si reusesti sa-ti faci planurile pentru o vacanta cu persoana iubita.

BALANTA

La locul de munca primesti un proiect solicitant, dar foarte atractiv, care iti scoate in evidenta calitatile organizatorice si ideile creative pe care le ai. 

SCORPION

Esti foarte obosita si nu mai faci fata tuturor activitatile pe care trebuie sa le rezolvi zilnic. Te aflii intr-un impas si nu prea stii cum sa-ti organizezi timpul.

SAGETATOR

Esti foarte stresata cu organizarea unei petreceri surpriza pentru cea mai buna prietena, iar toata atentia iti este indreptata spre indeplinirea acestei sarcini.

VARSATOR

Prea putin timp liber si prea multe atributii la munca iti creeaza o stare de disconfort care se accentueaza din cauza unui conflict cu un coleg.

CAPRICORN

Vacanta se apropie cu pasi repezi, de aceea incepi sa te pregatesti pentru o perioada de relaxare si odihna. Incerci sa-ti faci un program si sa-ti organizezi treburile pe care le ai de rezolvat pana atunci.

PESTI

Iti este ceruta parerea intr-o problema delicata din cadrul familiei si nu prea sti ce sa faci si de partea cui sa fii. Analizezi cu atentie situatia si te straduiesti sa iei o decizie. 

related posts

Modifică setările cookies